Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha a barátotokkal mentek kézenfogva az utcán, közben ő más csajok után forgolódik?
Figyelt kérdés
Vagy csak szerintem gáz ez? Mert az én barátom úgy gondolja, hogy engem csak azért zavar, mert szerinte önértékelési problémáim vannak (szerintem nincsenek).2016. nov. 3. 19:04
21/22 anonim válasza:
Megnézni ok, ami szép az szép. Bámulni gáz, főleg utánfordulni. Kuka. Pont az tűri el az ilyeneket akinek önértékelési gondjai vannak és azt hiszi nem kaphat jobbat egy ilyen majomnál.
22/22 anonim válasza:
Nem csak szerinted gáz, én nem is tudom, valszeg jelenetet rendeznék :/ Mondjuk lehet azért mert még sose fordult elő ilyen velem. A párom vagy velem foglalkozik, vagy fenyegetően mered azokra a pasikra akik engem bámulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!