Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha a barátotokkal mentek kézenfogva az utcán, közben ő más csajok után forgolódik?

Figyelt kérdés
Vagy csak szerintem gáz ez? Mert az én barátom úgy gondolja, hogy engem csak azért zavar, mert szerinte önértékelési problémáim vannak (szerintem nincsenek).
2016. nov. 3. 19:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem az a probléma hogy ha előttünk megy vki, azt megnézi. Hanem hogy utánafordul.

Kommunikálunk... éppen próbálja megmagyarázni, hogy ez teljesen normális és elfogadott dolog.

2016. nov. 3. 20:16
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy próbálja, mivel egy tapló, de ez sehol nem elfogadott dolog, szóval el ne hidd neki :D
2016. nov. 3. 20:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Épp ezt írtam,h akkor tedd te is ugyan azt
2016. nov. 3. 20:21
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez (általában) azoknak elfogadott dolog, akik görcsösen meg akarnak felelni a pasijuknak, és megjátsszák, h nem zavarja őket... mire megkapják a "fú, imádom, hogy ilyen laza csajom van" és hasonló mondatokat, amiknek nagyon örülnek, és ez elég ahhoz, hogy elnyomjon minden mást.

Jah, amúgy kedves párodnak üzenem, hogy pont az általam említett szitu a tipikus példa az önértékelési zavaros leányzókra...

2016. nov. 3. 20:23
 15/22 anonim ***** válasza:
Ez nem normális. Ha nőket nézeget (amivel egyébként semmi gond nincs), legalább tudhatná, hol a határ.
2016. nov. 3. 20:24
 16/22 anonim ***** válasza:
5%
A válaszokat nézve, kezdem megérteni, miért is csalják meg a pasik pár év múlva a párjukat.
2016. nov. 3. 20:31
 17/22 anonim ***** válasza:
Féfiként írom, az, hogy utánuk fordul, parasztság. Ha kulturáltan nézné meg őket egy-egy lopott pillantással, rendben lenne. Én sem várnám el adott barátnőmtől, hogy szemellenzővel járjon, hiszen jobb elfogadni, hogy ígyis-úyis látna nálam jobb képűbb faszit, mégis velem lenne ugyebár. :)
2016. nov. 3. 20:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. De ha ugy teszi, hogy ezt te észreveszed akkor egy bunko paraszt.
2016. nov. 3. 21:03
 19/22 anonim ***** válasza:
78%

Én voltam mindkét oldalon, akit megnéztek, és a párom nézett meg mást. Férfiak, ti el sem tudjátok képzelni, milyen megalázó ez egy nőnek.

Ha meg engem néz meg egy pár férfi tagja, komolyan mondom sajnálom a nőt, látom az arcán mennyire szégyenli a dolgot.

Láttátok már azt a tekintetet, ahogy az a nő ránéz arra, akinek a párja őt stílöli?

Akkor most képzeljétek el fordítva. Hogy nézne rátok az a 2 méteres néger, akit éppen a feleségetek mustrálgat?

2016. nov. 3. 21:10
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

19

Én ilyenkor, ha megnéz látványosan egy lánnyal sétáló férfi, a férfit szoktam egy lenéző, "mi a f**zt nézel te tah0 paraszt" pillantással "jutalmazni" :D Nem tudom tényleg, mit képzelnek egyes férfiak :)

2016. nov. 3. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!