Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha a barátotokkal mentek kézenfogva az utcán, közben ő más csajok után forgolódik?
Nem az a probléma hogy ha előttünk megy vki, azt megnézi. Hanem hogy utánafordul.
Kommunikálunk... éppen próbálja megmagyarázni, hogy ez teljesen normális és elfogadott dolog.
Ez (általában) azoknak elfogadott dolog, akik görcsösen meg akarnak felelni a pasijuknak, és megjátsszák, h nem zavarja őket... mire megkapják a "fú, imádom, hogy ilyen laza csajom van" és hasonló mondatokat, amiknek nagyon örülnek, és ez elég ahhoz, hogy elnyomjon minden mást.
Jah, amúgy kedves párodnak üzenem, hogy pont az általam említett szitu a tipikus példa az önértékelési zavaros leányzókra...
Én voltam mindkét oldalon, akit megnéztek, és a párom nézett meg mást. Férfiak, ti el sem tudjátok képzelni, milyen megalázó ez egy nőnek.
Ha meg engem néz meg egy pár férfi tagja, komolyan mondom sajnálom a nőt, látom az arcán mennyire szégyenli a dolgot.
Láttátok már azt a tekintetet, ahogy az a nő ránéz arra, akinek a párja őt stílöli?
Akkor most képzeljétek el fordítva. Hogy nézne rátok az a 2 méteres néger, akit éppen a feleségetek mustrálgat?
19
Én ilyenkor, ha megnéz látványosan egy lánnyal sétáló férfi, a férfit szoktam egy lenéző, "mi a f**zt nézel te tah0 paraszt" pillantással "jutalmazni" :D Nem tudom tényleg, mit képzelnek egyes férfiak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!