Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meleg emberként sétálhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg emberként sétálhatok kézenfogva a barátommal vagy ezért még megszólnak itthon?

Figyelt kérdés

Mennyire toleránsak ma az emberek?

Ha a nő férfi között szájrapuszi csók belefér,azonos nemű párként ha meglátnak szólnának?

2022. jún. 12. 12:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%

Értsd meg, ha az utcán értelmes higgadt emberek látnak úgy ahogy mondtad, akkor nem lesz bajod.

De ha primitív előítéletes emberek látnak, akkor a legkisebb bajod az lesz, hogy beszólogatnak!

Anno a középsuliban nálunk már azért "lebuz.iztak", mert nem egyezett a véleményünk néhány agresszív kis patkánnyal!

25 férfi hetero

2022. jún. 12. 14:05
 12/19 October15 ***** válasza:
14.: Basszus még a Mi Hazánk nagymagyarok között sem mindenki elmebeteg. :D Nem a qrva kemény 19 hülyegyerek a Pride-on aki mocskos b*zizik azok sem vernek agyon melegeket, max a melegek vernék agyon őket. :D
2022. jún. 12. 14:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem marhára nem érdekel, hogy ki fogja egymás kezét az utcán. Nem ítélek el emiatt senkit.

Azt meg hetero pároktól is utálom amikor nyilvánosan egymás torkában vannak, smárolnak és borzasztó feltűnően édelegnek. Nyilván ebbe egy kézfogás, szájra puszi stb nem tartozik bele.

2022. jún. 12. 16:09
 14/19 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem meg. Sajnos.
2022. jún. 12. 16:58
 15/19 anonim ***** válasza:

#october15 oltogatàs az megy nektek - ti is csak addig fogadjatok el a másikat amíg egyezik a vélemény.

Kérlek taníts mèg a toleranciàra!

Fricskazni tudsz , de a saját véleményed sem vallalod

2022. jún. 12. 19:19
 16/19 anonim ***** válasza:
24%

Amíg nem negatív rájuk nézve szerintük, hogy hetero vagyok nem zavar.

Amíg más rasszt nem kell cipőn csókolnom, addig tart az egyenjogúság.

2022. jún. 12. 19:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés, hogy hol. Pl Budán a MOM mögötti téren simán. A Vörösmarty téren simán. És kb itt ki is végeztük a toleráns helyeket.. 12 kerület mozgalmas részein(1db), belváros központjában igen.

Ezen kívül egyetemek(aminek a nevében nincs nemzeti) közelében lévő parkban még esetleg. Minden más helyen számíts szemét emberekre akik vagy szóban, vagy tettben erőszakosak.

Ma jöttünk haza a moszkváról a lányommal, előttünk egy pár, az egyik férfi vádlijára miau volt tetoválva. Megmosolygtam, cuki tetkó volt, aztán feltűnt, hogy nézik őket mások, és távolságot tartanak.

Engem tökre nem zavar a csókolózás, csak a fogdosás, abból is csak a durvább. Nemtől függetlenül. Akiket zavar, azoknak általában valami problémájuk van(vagy irigyek, vagy épp elegük van a párokból)

2022. jún. 12. 21:00
 18/19 anonim ***** válasza:
55%
Én inkább fordítva mondanám. Egy kisebbségi mindig előnyt tud kovácsolni a helyzetéből. Bármilyen szitura, incidensre rá lehet húzni hogy "persze mert én meleg vagyok". Egyébként az a véleményem senki nem foglalkozik a masik emberrel. Mindenki elvan a saját kis világában.
2022. jún. 12. 23:52
 19/19 October15 ***** válasza:

15.: Pontosan miről is beszélsz? Hidd el totál lesz*rom ha homofób vagy, csak legyél a törvényes határokon belül homofób. :D Pl. ne verj melegeket, nagy nyilvánosság előtt ne uszíts ellenük kivéve ha Bayer Zsolt vagy mert akkor szabad stb.

A véleményemet mivel kapcsolatban nem vállalom? :D Konkrétan ott az 1. hsz. amiben összefoglaltam a kérdéssel kapcsolatban minden releváns gondolatomat, ha nem sikerült felfogni az már nem az én hibám.

Vagy most be kellene számolnom minden egyes a melegekkel kapcsolatos részletkérdésről? Vagy azt feltételezed hogy mindenki homofób csak fuh nem vállaljuk vagy mi a rákot akar ez jelenteni de most komolyan... XD

2022. jún. 14. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!