Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, h ha kézenfogva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, h ha kézenfogva rángatom mindenhova a páromat, mindent megszervezek helyette, minden oké, viszont ha már kikérem a véleményét, több levegőt kap, jönnek a veszekedések, széthúzás, viták?

Figyelt kérdés
2015. máj. 20. 00:43
 1/5 A kérdező kommentje:

És az első esetben ő is jól érzi magát. A második esetben mint egy bolond, most azért kezdett el sírni, mert morgott, hogy én miért forgolódom este, nem lehet tőlem aludni, ezzel meg épp félálomból keltett fel, és már könyörögve toltam le, hogy miért jó engem folyton csesztetnie? Erre persze az volt a válasz, hogy én csesztetem őt.

Viszont ha tényleg én tartom enyhe nyomás és irányítás alatt, akkor persze nincs gond. Egyáltalán. Ez miért van?

2015. máj. 20. 00:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Egyszerűen a szavak nem számítanak, hogy elmondom neki, hogy azzal a "lecseszéssel" hogy miért forgolódom, konkrétan felkeltett, az nem érdekli...

Őt az érdekli, hogy neki miért nem lehet igaza.

2015. máj. 20. 00:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Olyan mint egy allat ami ha megerzi hogy te is ideges vagy, nyugtalan lesz, félni kezd tőled.
2015. máj. 20. 00:50
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Vannak ilyen emberek. Jellemhiba. Nem kezelhető. Én otthagytam az ilyet egy ev után mert beláttam,hogy nem tudom elviselni.
2015. máj. 20. 02:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Vannak olyan emberek akik döntésképtelenek....elvárják hogy kész tények elé állítsák őket és nekik csak engedelmeskedni kelljen. Ha átadod az irányítást nekik akkor idegessé és ingerülté vállnak, mert olyan szerepbe kényszeríted ami idegen számára.

37F

2015. máj. 20. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!