Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy házaspár kézenfogva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy házaspár kézenfogva sétál, akkor valószínűleg rendben vannak? Akkor szex is van? Vagy ez semmit nem jelent?

Figyelt kérdés
jan. 24. 15:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10:ezt a belekarolást az öregek csinálják. Nálunk falun úgy jöttek haza a nénikék a templomból, összekarolkozva.
jan. 24. 21:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Engem is max nagymamám karolgat. Anya tesok pasik :D meg nem.

Amugy ez az - elől megy a pali a kutyával, hátul meg a nő araszol - kép is gáz, és még a nőnek kell koslatnia a pali után is gáz.

Habár ne ítéljünk egy kiragadott pillanatokból.

jan. 24. 21:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ha egy házasságban komoly probléma lenne akkor a házastársak így sétálnának. Elmentek együtt kutyát sétáltatni ami valamilyen szinten önmagában egy program, gondolom közben beszélgettek és egyebek. Ez teljesen normális. Ha esetleg szerető vagy akkor azt mondom neked, hogy nincs akkora probléma otthon mint amekkorát a férfi mond vagy mindkettőtöknek hazudik.
jan. 24. 22:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát a palinak mindenesetre kényelmetlen volt..
jan. 24. 22:05
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
Semmit nem jelent.
jan. 24. 22:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi mindig kézenfogva sétálunk, pedig ezer éve nem szexelünk már.

Így szoktuk meg.

jan. 25. 07:38
 17/18 anonim válasza:
100%
Sose szerette a férjem, ha fogtam a kezét, azt mondta nem kényelmes. Inkább karoljak bele (mikor fiatalok voltunk). Most többnyire megyünk egymás mellett 50-esek vagyunk. A szex viszont működik...
jan. 25. 12:07
 18/18 anonim ***** válasza:
29%
A karolgatás igenis régimódi dolog. Mikor 30 évvel ezelőtt láttam ilyet egy akkor 17 éves csajtól, hogy belekarolt a barátjába, megrökönyödtem, hogy jézusom, ez milyen gáz, nem ciki nekik így menni az utcán? És ez 30 éve volt, már akkor is öregasszonyosnak számított. A párok max. megfogják egymás kezét.
jan. 26. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!