Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnátok a pasitokat/férjeteket, ha egy kevésbé stresszes, de rosszabbul fizető melóra akarna váltani?
Csak arányaiban, mondjuk, hogy keres nettó hatszázat, plusz cafetéria. Viszont tele a hócipője a munkahellyel, a toxikus vezetőséggel. Gyakran stresszel, vasárnap este már idegesíti a gondolat, hogy hétfőn megint milyen fekália zúdul a nyakába. Váltani szeretne, egy ismerősen hívja egy másik céghez, ahol sokkal jobb a hangulat, de a konkurenciánál meg százötvennel kevesebbet vinne haza.
(Lakást közösen bérelnek, a bérleti díj kb. kétszáz plusz rezsi, ha ez fontos tényező)
Persze simán. Sőt bíztatnám, hogy menjen a kevésbé stresszes helyre, az sokkal fontosabb.
Nekem jó fizetésem van és még jobb is lehet egyszerűen, amit bevállalnék. Simán el tudnám tartani akkor is, ha nem dolgozna.
Hogyne.Engem meg az stresszel, hogy dolgoznom kell.Ő keressen másik munkát, én meg felmondok és eltarthat.
Így támogathatjuk egymást abban, hogy mindketten jól érezzük magunkat.😊😊
#6 Miért vagyok lepontozva? A támogatás oda-vissza kell menjen!
Nem számít a pénz csak a bolgoság, NEM???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!