Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztonságosan kötődő ember voltam, de az elkerülő kötődésű párom szorongóvá tett?
"Szakítani fogok"
Tedd meg még ma. Miért szenvednél mellette tovább?
Egyes, a nárcisztikusságra nem gondoltam.
Kettes, miért hibáztatsz? Biztonságosan kötődő voltam, aki toleráns, és soha nem feltételeztem azt, hogy az akit szeretek, az semmibe venne, és ilyen eddig nem is volt.
"Észrevettem hogy mindent irányítani akar, és a kapcsolat csak az ő érdekeit szolgálja. Ezt a meglátásom is elmondtam neki, nagyon finoman. Hiba volt. Elzárkózott, besértődött."
Már hogy lett volna hiba? Egy kapcsolatban az a normális, hogy elmondod az érzéseidet, félelmeidet a másiknak. Persze nyilván az is fontos, hogy hogyan kommunikálod le.
De mindent egybevetve ez biztosan nem egy egészséges párkapcsolat köztetek. És szerintem azt is jó lenne felülvizsgálni, hogy a te kötődési mintád valószínűleg sosem volt egészséges, hiszen ha az lett volna, akkor az első jeleknél már repült volna a pasi. És még most is félsz szakítani vele... Egy pszichológussal lehet érdemes lenne átbeszélni ezt a kapcsolatot, és levonni a megfelelő konzekvenciákat.
Az én meglátásom az, hogy ha ennyire tartasz tőle, akkor kamuzz valamit. Pasiknak olyan jól megy ez, valamit ebből is lehet tanulni: "Túl jó vagy hozzám", "Nem érdemellek meg téged", "Nem miattad, miattam", meg a többi. :D
A valódi indokaidat szerintem úgysem értené meg a felvázolt esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!