Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztonságosan kötődő ember voltam, de az elkerülő kötődésű párom szorongóvá tett?
Ezek a kötődési típusok nagyban függnek a másik fél viselkedésétől is.
Saját magamon is tapasztaltam hogy én is biztonságosan kötődő típus vagyok de voltam olyan kapcsolatban ahol a másik fél viselkedése teljesen kifordított önmagamból.
Tehát én hiába kötődtem hozzá biztonsággal ha úton útfélen, egymástól teljesen független emberektől visszahallottam róla hogy miket művel a hátam mögött más nőkkel. Ő persze tagadott mindent, még én voltam pszichésen labilisnak beállítva. Nem vagyok féltékeny típus, de ha a másik fél triggerel ilyen szempontból, akkor én hiába vagyok biztos önmagamban ha ő az aki "kifordít" a megszokott viselkedésemből.
Jobb az ilyen embereket messziről elkerülni mert soha nem lehet velük egy nyugodt párkapcsolatot kialakítani.
Valójában nem is a te kötődési típusod a lényeg hanem az hogy a másik féllel hogyan működtök együtt, az ő viselkedése mit hoz ki belőled.
Ilyenkor mutatkozik meg hogy kik azok akik tényleg egymáshoz valók, teljesen mindegy hogy alapvetően milyen a kötődési típusa. Az számít hogy a "jó vagy a rossz" oldaladat hozza e ki belőled.
7
"40 múltam, túl vagyok házassagon, válason, és hosszú távú, stabil kapcsolatokon!"
Én azt hittem egy huszonéves kislány írta ki a kérdést... :( Fú, anyus, ebben az esetben főleg ne hagyd, hogy valami hülye irányítsa az életedet. Ennyi mindenen túl vagy, biztos tök sok nehéz dolgot megoldottál már, nem ezt érdemled.
Mindegy, hogy nárcisztikus vagy sem a pali (most nagyon divat mindenkit lenárcizni...), hanem az hogy te nem jól érzed magad. Csak azt tudom mondani továbbra is, hogy én a helyedben valami kamu-szöveggel lépnék ki, hogy véletlenül se tudjon még tovább alázni.
13
"attól az érzelmi bántalmazastól amit rám fog zúdítani"
Ezeket nem vagy köteles végig hallgatni... Fogd kíméletesre és rövidre, aztán pá, és tiltás minden felületen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!