Nagykanizsa biztonsagos szep hely?
Figyelt kérdés
Sok a garazda meg c?okt. 31. 12:07
1/14 A kérdező kommentje:
nem nagyon erdekel a modernseg, felolem lehet fele tanya ahol dolgoznak meg kocsma fele lehet
okt. 31. 12:09
2/14 anonim válasza:
Jó hely lenne Kanizsa, ha lenne ott munka..m
3/14 A kérdező kommentje:
turista lennek, mindegy a munka csak legyen kocsma meg tanyasiak akikkel lehet dumalni
okt. 31. 17:31
5/14 anonim válasza:
Egy sz*rkupac.
Épül le a múltjához képest - rivarizált Zalaegerszeggel, fontos kereskedelmi, ipari központ volt.
Most lébyegében csak azok tartják életben, akik még nyugdíj előtt tengődnek a megmaradt pár munkahelyen, meg a középiskolások.
Gyász az egész.
6/14 anonim válasza:
Ha turista vagy, egy nap eleg lesz ra bőven. Valahogy nincs élet a városban. Kicsi is és semmilyen, pedig ki lehetne belőle hozni valamit. Van egy szép tó, ott több az ember, mint a belvárosban.
7/14 A kérdező kommentje:
6
koszi
tobbieknek is ha van tobb info nyugodtan irjatok legyszi
nov. 3. 09:40
9/14 A kérdező kommentje:
sok a c? veszelyes hely? vagy valami allatok pl vaddiszno meg ilyenek amikre figyelni kell? Pesti vagyok jarkaltam par erdoben lattam vaddisznot is futni meg minden meg ilyen labnyomokat, rokakrol is beszelnek, volt is BP-n is idetevedt vaddiszno - meg pingvin is egyebkent.
Szoval sok a c? Kocsmas vademberek? Hogy allnak a BP-sekhez? Nem politizalni megyek.
nov. 3. 23:03
10/14 anonim válasza:
Kocsma sok van. C is sok van. Tanya nincs, ez nem alföld. De a hegyen jó a bor. Pestiek meg mulatságos jelenségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!