Milyen most dél-magyarországon élni?
Figyelt kérdés
Szeged, Pécs, Nagykanizsa környéke. Munkahely, emberek, szerbek-horvátok közelsége? Bűnözés?2022. máj. 16. 19:10
1/10 anonim válasza:
Amilyen eddig is volt, semmi változás és semmi probléma. (Nem hülye oldalakat kell olvasni!)
2/10 A kérdező kommentje:
Milyen volt eddig? Részletesen!
2022. máj. 16. 19:45
3/10 anonim válasza:
Szegediként fogalmam sincs, hogy milyen Pécsett élni, azért nem a szomszédban van.
5/10 anonim válasza:
Igazán nincs mit részletesen elmesélni, teljesen normális, átlagos.
6/10 anonim válasza:
Nagykanizsa teljesen normális,de kb semmi program nincs.
7/10 anonim válasza:
Kanizsáról tudok nyilatkozni, teljesen rendben van, élhető, biztonságos, és szép a környéke. Munkahely van bőven, a fizetés viszont alacsony, közel a Balcsi és Horvátország, plusz fürdővárosok. Szerintem biztonságos, csak a környező falvak között van egy két sötét zóna, mint Galamok vagy Zalakomár.
Szórakozási lehetőség nagyon limitált, sport sem túl jó színvonalú a vízilabdát leszámítva
8/10 anonim válasza:
Baranyában és Somogyban rengeteg a cigány, Pécset is ellepték sajnos. Maga a város szép, csak egyre több a herbálozó drogos csöves, meg a kéregető.
9/10 anonim válasza:
Soproni vagyok, sok idekoltozovel találkoztam a mi környékünkön. Amugy rendesnek tűntek, munkahely miatt költöztek ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!