Milyen az élet, közbiztonság, munkalehetőség ezekben a városokban: Szombathely, Nagykanizsa, Zalaegerszeg, melyikbe érdemesebb költözni?
Miért ne, kicsit bővebben?
Mennyire túlzsúfoltak mostanában ezek a települések? Csendes környéken kertes házat néznék. Az említettek közül valamely település szélin.
Szempont lenne a kirándulóhelyek, hegyek közelsége.
Először Mátra környékére gondoltam, körülnéztem, de élőben nem tetszett, sok a lepukkant település, munkalehetőség kevés, alacsony bérek, rossz közbiztonság.
A nyugati országrész viszont szimpatikusnak tűnik, tiszta rendezett városok. Jobb az életszínvonal, mint észak-Magyarországon. Az osztrák, szlovén, horvát határközelségnek is vannak előnyei.
Bővebb információ jó lenne a három városról.
Hallottam, hogy Győrön jók a lehetőségek. De ha kicsit vidékies hangulatú nyugodt kertes házas élet lenne a cél hegyek közelében, akkor gondolom nem a legideálisabb.
Dolgozni mindegyikben lehet, de tömeges gyári szalagmunkán kívül túl sok jóra ne számíts.
Esetleg Zalaegerszeg lehet ebből a szempontból jobb döntés. Szombathelyről nincs közvetlen tapasztalatom, de Nagykanizsa eléggé leépülőben van.
A közbiztonsággal alapvetően nincsen probléma, de azért ezekben a városokban is vannak fertőzött részek, no meg majdnem teljesen tiszta cigó faluk is akadnak.
Zalaegerszegen élek , semmi olyan része nincs, nagyon biztonságos, kéregetőt se látni szinte, a városvezetés nagyon ügyel ezekre, rendezetttiszta és biztonságos. Ja, és nagyon fejlődik. Van h no letemre ejjelente egyedul vegigsetalom a varost.
Cigó faluk? Hat innen látni nem jartal egyaltalan errefele…ha van is jo messze van…
"Cigó faluk? Hat innen látni nem jartal egyaltalan errefele…ha van is jo messze van…"
Lol. Nyisd már ki a szemedet, nemhogy jártam már arrafelé, de konkrétan itt élek a megyében. :D
Azért azt meg már ne emeljük ki a világ csodájának, hogy nőként mersz sétálni éjjel. Bakker, azért annyira nem süllyedt még le ez az ország meg a régió, hogy ez csoda számba menjen. :D
"En is, ezert nem ertem te hol elsz, mert korulottem egy putri sincsen. Ja, es majd ,ha eltel par evet pl.Budapesten utana beszeljunk tovabb az ejszakai kozbiztonsagrol :)"
Őőőőőő, ott élek az időm kétharmadában, a maradékot Zalában. Egyik helyen sem késeltek meg, nem is írtam ilyet, igazán ajánlanám a figyelmedbe, hogy olvasd is el azt, amire válaszolsz.
Annyit írtam, hogy nincs probléma a közbiztonsággal, de vannak fertőzött részek mindegyik zalai "nagyvárosban" és vannak erősen elcigányosodott falvak is.
Zalaegerszeg: túl nagy város, túl nagy üzletekkel, túl nagy utcákkal. mindenhol fizetős a parkolás. levesebb munkalehetőség, mivel sok éves dolgozók vannak stb.
Az emberek csak látszólag kedvesek...
Szombathely: rokonom mondta h sok a balhés hely. nem tudom h a cigányok miatt-e. Vagy csak szimplán sok probléma van ott.
Nagykanizsa:
itt lakok. sok munkalehetőség. engem mindenhol azonnal felvettek. megbecsülik a munkásokat. 4 ismerősöm (2 cigány, 2nem) csal általánosuk van s mégis hamar főnökök lettek.
rendesek a cigányok, soha semmi baj nem volt velük. sztem azért kevesebben vannak, mert sokan külföldre mennek.
ha érdekel akkor tudok csaladi házakat ajánlani a közeli falvakban. Miháld, Sand, Pat stb.
Kanizsán sok az ingyen parkolás. Kanizsán sok a panel, de a közeli falvakban sok a kertes családi ház.
amúgy a falvakban is sokat segítettek nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!