Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető részemről, ha egy ilyen betegség után nem látom a jövőt a párommal?
Tavaly áprilisban nagyon beteg lett a párom, teljesen lebénult köldöktől lefelé, nem tudott üríteni, sem járni, kb. 2 hétig tartott ez, de 3 hétig volt kórházban. Begyulladt a gerince, azért volt ez, autoimmun természetű gyulladás. Nem tudták kideríteni az okát, előtte 2-3 hétten volt covidos, rákenték arra, pedig kb. 5 nap alatt meggyógyult, enyhe tünetei voltak.
Szóval jelenleg gyógyultnak van mondva, és semmi kontrollra nem kell járnia, pedig a talpa és a feneke egy kis része azóta is néha zsibbadós, tompább benne a normál érzés, és abnormális talpreflexei vannak.
Ahogy utánajártam rendesen, azt olvastam, hogy a betegek kevesebb mint a fele gyógyul meg rendesen, és akik igen, azok is csak hitték, és idős korukra lerobbannak, visszajönnek a vizelési és járási problémák, meg azt is olvastam hogy az, hogy "nem tudják az okát", leginkább hazugság, hiába mondják ezt az esetek több mint a felére. Mindenféle szunnyadó autoimmunbetegség, genetikai elfajulás, vagy akár rák állhat mögötte, egy facebook-os csoportban is több tucat bejegyzést láttam, hogy az ilyen betegek később rákosak lettek, vagy már a gerincggyulladás is a rákot jelezte előre.
Nos, hát azt tudni kell, hogy nekem NAGYON FONTOS a család, nagyon szeretnék gyerekeket, ez a fő életcéljaim egyike. Egyszerűen enélkül nekem nem élet az élet, ez szinte a kizárólagos jövőképem.
A páromat szeretem, főleg, hogy előtte 7 évig voltam egyedül és végre találtam valakit aki viszontszeret... de én így biztosan nem ejteném teherbe. Ő tudja, hogy nekem mennyire fontos és kapálózik, hogy ő is szeretne gyereket még mindig, de ez engem nemhogy nem nyugtat meg, hanem ellenérzéseim is vannak, szerintem felelőtlen az, aki így szeretne gyereket szülni, hogy teljesen bizonytalan a jövője és benne van a pakliban hogy ápolót csinál a párjából és traumatizálja a gyerekeit.
Érthető, ha én nem tudom ezt így tovább csinálni? Hogyan mondjam el neki úgy hogy megértse és ne szégyenítsen meg, ne keltse rossz hírem? Baromira nem érdemelném azt...
25/N
34/F
Szóval te szakorvosokon és tudományos cikkeken átlépve kitalálod, hogy mi a helyes és mi nem, ebből meg nem engedsz. Oké, és még az sem elég, hogy külön folytatjátok az ostobaságod miatt, hanem neked mindenképp kell az is, hogy úgy beleültesd a sz.arodat, hogy mással se vállaljon gyereket, amihez mellesleg semmi közöd. De ha ezen felháborodna, és elmesélné másoknak, akiknek ezek után negatív véleménye lenne rólad, az neked igazságtalan taposás, megszégyenítés.
Seems legit, mindent értek. :)
Minden tettnek van következménye. Ennek ez lesz valószínűleg.Ez a felelősségvállalás. De ha nem tetszik a helyzet, akkor szenvedj tovább. De gyerek így biztosan nem lesz. És nem bennünket kell győzködni, hanem a barátnődet a véleményedről. A helyzet attól nem fog megváltozni, hogy itt egyetértésre találsz pár embernél. A barátnőd meg ha valóban szülni akar pl. mástól, akkor fog is, ha nem lesz olyan akadálya. Ezt te nem fogod tudni megakadályozni. Ez van babám. Nyugodjál bele.
Szia!
Nagyon sajnálom , ami történt . Valószínűleg nagyon csalódott , szomorú vagy és pánikba estél. Nem ismerem a múltadat , de baromi nehéz a párkeresés a mai világban . Ha rossz volt a családi háttered vagy korábban csalódtál magadban vagy a parkapcsolatokban akkor igenis kihatással lehet a mostani gondoltaidra. Tudom milyen rossz érzés amikor azt várod, hogy végre szeress és szeretve legyél és beüt a probléma . Látszik, hogy nagyon szorongsz, félsz és egyáltalán nem sikerült feldolgozni ami történt :( a dühöngő kommentjeid és a haragod ami a párodra lett irányítva is ezt bizonyítja . Megjegyzem nem azért voltál 7 évig egyedül mert 180 cm alatt vagy , fejben és lélekben keresendő a probléma . Szorongasodat okozhatja , hogy azt gondolod a facebookos csoportok tükrözik a valóságot . Csak tedd fel magadnak a kérdéseket. Szakértők, orvosok írnak ott? ( nem) mi jellemző az ilyen csoportok mentalitására? ( általában azok írnak akinek a legsúlyosabb a baja, aki a legnegativabb és sikerelmenyeket kb meg se osztják , szeretnek az emberek fröcsögni , panaszkodni stb.)
Továbbá ajánlható neked egy pszichológus , aki segít feldolgozni a mostani és a korábbi traumaidat . Az életet be és el kell fogadni . 2023-t írunk Nincs !!! olyan ember akinek ne lenne valamilyen testi vagy lelki baja ugyanis az orvostudomány olyan szinten tart, hogy nem szelektálódnak ki a hibás gének, mert a legtöbb dolog megmenthető . Tudom, hogy valószínűleg arra vàgysz hogy te irányíts és meg tudd előre jósolni a jövőt de erre senki sem képes . Nem gondolom , hogy rossz ember vagy csak nagyon nagyon szorongsz ! Akár utána olvashatsz az ilyen hibás gondolatoknak . Az első lépés saját magadban keresendő . Ha úgy érzed szakits, új nőt biztosan találsz vagy nem lehet jobbat vagy rosszabbat. 🤷♀️ Problémák azonban mindig és mindenhol lesznek . Tehát csak ismételni tudom magam hogy az életet be és el kell fogadni . Gondolkozz el ezen . minél több döntést hozol annál tobb lesz az önbizalmad . Szurkolok , hogy megtaláld a békét magadban ! Elfogadod, elkerulod , vagy megoldod ?
"Az miért lenne felelősségvállalás, hogy a helyes gondolatért és cselekedetért igazságtalanul lennék megszégyenítve, összetaposva"
Ez csak a te önző szempontodból helyes gondolat. Az igazi mély szerelemről, szeretetről fogalmad sincs.
- Vele maradni nem - jaj mi lesz velem?! - önző
- Elhagyni nem - jaj, mi lesz velem, mit fognak mondani?! - önző
Remélem, mire kitalálod, ő már szakít veled. Hadd legyen esélye mással családot alapítani, aki tényleg szereti.
"Nekem fontos lenne, hogy olyan drasztikus élményt okozzak benne, hogy csökkenjen arra is az esély, hogy mással mer gyereket vállalni."
És ezek után te még szajkózod, hogy mennyire szereted. Milyen vagy azokkal, akiket nem szeretsz?! Remélem, egyedül rohadsz meg, mert ilyen hozzáállással egy kutyát sem érdemelsz, nemhogy szerető társat! Köpj a levegőbe és állj alá...mindennek a legalja vagy!
Hú, kérdező, köszi. Lesz mit csatolnom a napi 50 incel sirámhoz, amiben az a kérdés, miért nem adunk esélyt az ilyen kedves-rendes fiúknak😂
Attól nem kell félned, hogy megszégyenít. Amúgy se tudnád eltitkolni, hogy elmebeteg vagy, szóval nyugi, már mindenki rég tudja.
Amúgy szerintem kamu. Nincs neked senkid és nem is lesz. Főleg azóta egyértelmű, mióta kiírtad a kérdést a nő szemszögéből. Nagyon unatkozhatsz.
Mekkora egy utolsó gyökér vagy. Kívánom, hogy ne fájjon a fejed a szakítás miatt - a "párod" (akit elvileg szeretsz) hajítson ki.
A rossz hírtől meg csak azért rettegsz, mert igaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!