Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami betegség lehet?
38 éves vagyok, jó körülmények között élek, van egy nagyon szép, kedves feleségem, egy 3 éves tünemény kisfiam, van egy nagy új házunk, szép autónk. Viszont mégsem vagyok boldog, csak szorongok, legszívesebben egyedül lennék, majdnem el is váltunk ez
miatt. Az utolsó pillanatban aztán megkértem a feleségem, hogy ne menjenek el, nem velük van a gond, hanem velem. Kegyetlen bűntudatom van, hogy így érzek, de nem tudom mi lehet ez. Pszichológushoz akarok menni, hogy valami megoldást keressünk erre, mert borzalmas. Az emberek legnagyobb része csak álmodozik arról, hogy így éljen én meg nem tudom értékelni és ez borzalmas.
Volt valaki közületek igy, aki igen mit tett hogy javuljon ès értékelni tudja az élete értékeit
Egy kivizsgálás nem árt, de nem lepődnék meg, ha nem találnának semmilyen problémát.
A férfiaknak is van szülés utáni depressziójuk. Mennél még a világba, de a család otthon tart. Ez van.
Épp ma gondolkoztam, hogy kiírok egy hasonló kérdést.
Pár évvel ezelőtt voltam így. Mehetnékem volt, még élni akartam minden értelemben. Akkor női kapuzárási pániknak tudtam be. Aztán lenyugodtam.
Most nincsenek bennem azok az érzések, de mégis újra kezd feltámadni bennem, hogy egyedül akarok lenni, élni. Pedig a kapcsolatunk szuper, se anyagi, se másféle gondjaink nincsenek, sőt, haladunk a terveinkkel szépen. És mégis. Mennék, egyedül.
Minden jó, de valami valahogy mégsem.
Mennék megtalálni azt a valamit ami hiányzik.
Pedig nagyon jól tudom, csak kevesebb lehetne az életem, bármit is találnék, most annyira megvan minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!