Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukák! Hogy oldjátok meg, hogy pénz is legyen, tudjatok dolgozni, kicsi beteges gyerekek mellett? Gondolkodom a váláson, de pici gyerekek vannak(ovi). Most jól keresek, de nem tudom, hogy tudnék dolgozni, pl. egy téli időszakban
En kimondottan ügyelek a táplálkozásukra, és bélflórára (Eurovit),mert az a legtöbb betegség alapja, ha nem rendesen esznek.
A vacsora leginkabb főtt étel.
Leszámitva egy két keményebb ovis vírust soha nem betegek igy.
De ha pár napig rosszul esznek garantált utána a nátha taknyozás meg minden.
Egyedüllálóként duplán kell törekedni arra, hogy nagyon erősek legyenek imnunilag.
Ôszinte leszek, szerintem ezt max. az tudja megoldani, akinek van szülői segítség vagy home office lehetőség.
Az én szüleim is elváltak, utána a nagyszüleimnek kellett napi szinten beszállni a felügyeletünkbe, különben nem tudott volna dolgozni sem.
En egyedul nevelek 3at...
Ha kell, home office, de nagyon ritkan betegek. Attol, h elvaltok, meg apa is megmarad, es ugyanugy tud otthon maradni vele o is. :)
"Attol, h elvaltok, meg apa is megmarad, es ugyanugy tud otthon maradni vele o is."
Ja, ez szépen hangzik leírva, csak a valósàgban nem működik, mert az apukák nem akarják kivenni ebből a részüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!