Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha egyedülálló apuka lettem ti ezt hogy tudtátok feldolgozni megoldani?
Majdnem síró görcs kerülget a 2 éves kislányom fiatal anyja lelépett szó nélkül otthagyott a francba a gyerekel
Gyors hazakoltoztem a szüleimhez anyám sokat segít és a munkahelyem sincs sokal messzebb a szülői háztól de hosszú távon nemtudom ezt hogy fogom megoldani pénzem az ugyan van de én nem vagyok az a babazos apuka én inkább kint szerettem vele lenni programokra elvinni anyával volt sokkal inkább
Engem is anyám egyedül nevelt 7 éves koromig de magamba nem érzem ezt az erőt próbálok megfelelni a feladatnak de ez így nagyon nagyon kemény lesz számomra nemtudom mit tegyek
A nő mármint az anyja nem érdekel ha akar legyen mással már nem érdekel de hogy így rám hagyta a gyermeket tönkre vágta az életem mert én elhagyni nemfogok sose meg ha ehendoglok se engem máshogy neveltek.
"így rám hagyta a gyermeket tönkre vágta az életem "
Ez a mondat mindent elárul rólad is.
Minek csináltál gyereket, ha tönkre vágta az életed??! Felelőtlen döntés volt, most vállald végre a felelősséget a döntéseidért!
A nőről inkább nem írok! Nem tűrné a nyomdafestéket!
Te végig saját magadról siránkozol, nem a gyerekedről.
A feleségeddel együtt: egyik kutya, másik eb.
Csak ez férfiként nem egyszerű én nem ilyen feltételekkel vállaltam a gyermeket és nem a szüleim nyakára
Ez olyan mintha egy szerződést egyoldaluan módosítanak.
Nyilván nincs más választásom lemondani nemfogok róla de kiba.ottvelem az élet társam
Jajj hagyd már a hisztit! Mi baja lenne a gyereknek? Semmivel se lesz neki rosszabb, mint azoknak a kisfiúknak, akik az anyjukkal maradtak.
Nők milliói, sőt, férfiak milliói vannak ugyanebben a cipőben. Voltam benne én is, tudom, hogy hol szorít.
De nem tehetsz mást, mint gyorsan összekapod magad, és felneveled. Örülj, hogy van nagyszülő, aki tud segíteni, és nem maradtál magadra teljesen. Tudod, hogy ez mekkora szerencse? Van munkahelyed, és ugyanúgy tudsz menni dolgozni. Tudod, hogy hány egyedülálló szülő irigyel ezért?
Keress egy ügyvédet, pereld az anyát gyerektartásért, és intézz bölcsit, családit és az adókedvezményt írasd a nevedre, stb.
Most xar, nem így tervezted, nem voltál rá felkészülve. De ez van, ezt dobta a gép, ebből kell kihoznod a legtöbbet.
Minél gyorsabban rendezd a körülményeket, és állj talpra, az önsajnálat nem segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!