Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak ha egyedülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha egyedülálló apuka lettem ti ezt hogy tudtátok feldolgozni megoldani?

Figyelt kérdés

Majdnem síró görcs kerülget a 2 éves kislányom fiatal anyja lelépett szó nélkül otthagyott a francba a gyerekel

Gyors hazakoltoztem a szüleimhez anyám sokat segít és a munkahelyem sincs sokal messzebb a szülői háztól de hosszú távon nemtudom ezt hogy fogom megoldani pénzem az ugyan van de én nem vagyok az a babazos apuka én inkább kint szerettem vele lenni programokra elvinni anyával volt sokkal inkább

Engem is anyám egyedül nevelt 7 éves koromig de magamba nem érzem ezt az erőt próbálok megfelelni a feladatnak de ez így nagyon nagyon kemény lesz számomra nemtudom mit tegyek

A nő mármint az anyja nem érdekel ha akar legyen mással már nem érdekel de hogy így rám hagyta a gyermeket tönkre vágta az életem mert én elhagyni nemfogok sose meg ha ehendoglok se engem máshogy neveltek.

2020. dec. 20. 20:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha a gyerekkel együtt lépett volna le, kb örültél is volna a dolognak 🤷‍♀️ nagyon önző vagy, az fel se merül benned a kislány mit érezhet most.
2020. dec. 21. 13:57
 22/27 A kérdező kommentje:

De legújabb fejlemény hogy vissza akar jönni 3 nap után.ti visszaengednetek? Mikor egy fiúnál aludt?

Anyaként szükségem lenne rá de a szüleim nagyon nagyon elenzik aki elhagyta a gyereket az elfogja többször is mondják.

2020. dec. 21. 21:22
 23/27 anonim ***** válasza:
73%

Ez komoly???? Te már 3 nap után anyádékhoz költöztél?????

Lehet, hogy ő csak annyit szeretett volna elérni, hogy lásd be, hogy a kislánnyal való foglalkozás több energiát elvesz, mint amit te gondolsz. De te még ebben az esetben is a felelősséget azonnal áttoltad anyádékra, ahelyett hogy pár nap szabit vettél volna ki a lányodhoz.....

2020. dec. 21. 21:43
 24/27 anonim ***** válasza:
81%

Még csak 3 nap telt el és máris elcuccoltál Anyukádhoz? Az igen.

Figyi, neked kell tudni ha visszaengeded akkor máskor is megteszi mert megteheti, amúgy nem zavar hogy más dugta 3 napig?

Amúgy meg valószínűleg visszaengeded mert életképtelen vagy.

2020. dec. 21. 21:45
 25/27 A kérdező kommentje:

Azért nem zavar mert én régebb ota csalom őt 5-6 fizetős lánynal voltam már miotta ilyen szar a kapcsolatunk csak O ezt nemtudja

Idegeskedni azért nem idegeskedek ami nem megy az nem

De attól függetlenül egy nőnek kell anyaságot vállalni és nem egy férfinak lehet ez idelyemult megközelítés nemtudom az biztos hosszú távon nemtudom nevelni mert mentálisan kikeszitenne

Apai feladatokat tisztességgel ellatom pl penzkereses játszok vele kiviszem sétálni fürdetés e segítek meg vigyázok rá mikor kell de az anyai feladatok azok anyai feladatok

2020. dec. 22. 06:33
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Anyai feladat maximum a szoptatás, de tápszerrel már az is megoldható, viszont a 2 évest már nem kell. Ezen kívül SZÜLŐI feladatok/kötelességek vannak.

Mindketten éretlenek vagytok a gyerekneveléshez. Szegény kislányt sajnálom így egyedülálló anyaként. Hidd el, megérzi, ha nem örülnek neki. A 3,5 éves kisfiamnak is azért lesz óvodaváltása többek közt, mert már október vègén mondogatta, hogy őt nem szeretik az óvodában. Januártól sikerült átvetetni máshova. Jók a kicsik receptorai.

2020. dec. 22. 07:48
 27/27 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek?
2023. jan. 16. 18:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!