Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szakítanátok a párotokkal ha rájönnétek, hogy
erősebbek/izmosabbak vagytok nála?
Teljesen átlagos izomzattal rendelkezek (nőként), ha kisebbet tud emelni, mint én, akkor nem leszünk sokàig együtt.
Van ismerős, 25 éves srác, aki állítja, hogy megemelte magàt egy üveges règi panel beltéri ajtóval, amit ráadásul nem is egyedülemelt fel... a többit a 63 éves anyukám vitte le azzal, akivel a "sérültnek" nem sikerült. A mai napig nevetsèg tárgya a családban a srác.
Gondolom, ha én a nem emelek, nem pakolok, jézusom letörik a körmöm típus lennék más lenne a helyzet, de gyerekkorom óta betonozok, térkövezek, bútort cipelek a szüleimmel. Nem tudnék mit kezdeni valakivel, aki satynyább, mint egy idős nő, vagy èn.
febr. 7. 16:22
Hogyha nálam - 55-56 kilós, kardiózó, szóval nem "izmos" nő - nem bír nehezebbet emelni, az elég gáz és szakítóok, igen.
Nem kell, hogy 190 cm legyen a férfi hogy "férfinek" nézzem, de azért számomra alap elvárás, hogy erősebb legyen nálam.
febr. 7. 18:22
febr. 7. 18:30
Hát én ezt nem értem, mármint az elözö hozzászólókat. Én egy vékony, alacsony nö vagyok, de mivel régóta nagy súlyokkal edzek, korábban crossfit, most csak simán súlyzós edzés, elég erös vagyok. A teremben is 2-3-szor akkora súllyal dolgozom a gépeken is, mint a többi nö. Van egy párom, 186 centi és hozzá 69 kiló, egyesületben tollasozik, szóval gyenge, mint a harmat. 6 és fél éve vagyunk együtt. Soha nem volt téma köztünk, de mindkettönknek nyilvánvaló, hogy fel sem bírná emelni azt a súlyt, amivel én guggolok. De a 6 év alatt még egyszer sem volt olyan helyzet, ahol ez problémát okozott volna. Ha el kell húzni a napernyöt, aminek beton a talpa, hogy legyen árnyék, akkor felállok és elhúzom. Még szólok is neki, hogy hagyjad, majd én. Még nem esett le a gyürü az ujjamról emiatt.
febr. 7. 21:08
Hat most oszinten? Lehet sokszor egy naggggyonn vekony srac valojaban eros, de nekem peldaul sosem jottek be az olyan testalkatu fiuk, akik nagyon vekonyak. Most ha az olebe ulok, mi van, ha nem bir el? Meg ne legyen mar az en karom vastagabb, mint az ove. Szoval lehet, ossze sem jottem volna vele.
febr. 8. 07:10
Nehezen tudom elképzelni, hogy ezt hogy mérnénk fel. Sportolok, szerintem relatíve izmosnak számítok, az tetszik, ha a férfi is sportos, erős. De versenyt nem csinálnék ebből és az sem zavarna, ha mondjuk egy adott mércében erősebb vagyok, csak ne legyen ilyen nyámnyila alak, akiben nem látok semmi férfiasat.
febr. 8. 23:34
Szerintem egy kapcsolatnak nem a fizikai erőnlét az alapja. Az sokkal fontosabb, hogy legyen kozos erdeklodesi kör . Az is lehetséges a nő sportol és jobb erőben van egy átlagos nőnél. Természetesen azért átlagos dolgok megemlékezés ne legyen probléma. Volt a példa az ajtóval. Ott inkább a lustaság volt a fő baj. Nem biztos, hogy a kigyurt pasik a legjobbak. Ismertem olyan izompacsirtakat akiket csak ez érdekelt. A tükörben nézte az izmait.
febr. 9. 09:27
7, az említett srác tényleg úgy élte meg, hogy meghúzta magát, még orvoshoz is elment. Simán nyámnyila és van ott némi hipochondria is. Mindenesetre nevetséges volt.
De persze, én se erőemelő versenyt szeretnék rendezni, (értelmetlen lenne, mert nincs jobb kondim, mint bármelyik nőnek) csak, ne derüljön ki egy sima feladatnál, amit nők megoldanak, hogy gyenge, mint egy 6 éves.
febr. 9. 09:44
Négyes, nem kell értsd, hogy miért legyen erősebb egy férfi nálam, nőként 😁
febr. 9. 23:43
Még jó, hogy a szoftvert, amiket készítek, nem a súlya alapján értékelik. Akkor nem lennék tele pénzzel. Régen a billentyűzetek feltörték az ujjaimat 8-10 óra gépelés után, meg ínhüvelygyulladásom lett. Ez vicces addig, amíg feneket nem tudsz törölni miatta. Ma már jobbakat gyártanak. Tudjátok mit: emelgessetek ti súlyokat, és vegyetek fel hitelt, ha nem jártatok eleget iskolába! Én nem ezt választottam. Hála az égnek, egyedül vagyok, és nem főnökösködik itthon senki. 48F
febr. 14. 04:31
Kapcsolódó kérdések: