Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Urak ti is szakítanátok párotokkal ha ez történne meg a párkapcsolatotokban?
kijöttem Írországba dolgozni szerencsét próbálni, párom maradt Magyarországon. hívtam őt is, de nem jött, mert ott az állatkertben dolgozik és azt mondta őt ez boldoggá teszi és neki Magyarország az otthona és angolul sem tud. az elmúlt évben csak kétszer volt pénzem és időm hazamenni, ő egyszer látogatott meg.
most jöttem haza harmadszor és ma leült velem és azt mondta, hogy ez a kapcsolat így nem tart sehova, sőt neki ez nem is kapcsolat így, inkább marad egyedül számára ebben a helyzetben az sem sokkal különb mert mikor kellettem volna neki támaszként akkor sem voltam jelen. hiába mondtam neki, hogy hát de én mindig támasza vagyok és bármikor felhivhat messengeren bármikor beszélgetek vele, adok tanácsot, erre csak legyintett.
és nem értem mi lehet a probléma, lehet van valakije és már meg is csalt vele, csak inkább hazudott így egyszerűbb volt neki szakítania nem kellett semmit bevallania?
Ez nem egy működő párkapcsolat.
Ha valamit meg kell szerelni, majd Messengeren magyarázod el.
Egy év alatt hàrom találkozó valóban nem kapcsolat. Vagy te nem egyedül fekszel le minden este? Nem az üres lakásba mész haza? Te fogod valaki kezét, ha sétálsz? Csókolózol valakivel?
A Messenger tók jó: ha a barátaiddal akarod tartani a kapcsolatot és tudtok nagyokat beszélgetni.
De ez távkapcsolatnak is gyenge. Te kint, ő otthon, egyszerűen semmi esély közös jövőre.
Itt csak az az érthetetlen, hogy te ezt miért nem akarod elengedni?
Az exednek tökéletesen igaza van.
Semmi értelme úgy, hogy évente 3x láthátok egymást.
Ez így nem kapcsolat.
aki meg esetleg itt engem hibáztat az mondja miért nekem kellett volna gondolkodni vagy változtatni miért én vagyok egyedül a hibás?
simán ő is megtehette volna értem, értünk hogy otthadja az állását és kijön és kezdi takarítással vagy mosogatással mint én, már csak anyagilag is előbbre jutna mint most otthon az állatok ápolásával ahonnan nincs is hova előre lépni. ha annyira fontos lett volna neki ez a kapcsolat akkor megteszi szerintem de neki jó volt ez úgy látom hogy semmit nem kellett tennie és most az övé az erkölcsi fölény a szakításával hogy én vagyok a hibás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!