Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Urak ti is szakítanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Urak ti is szakítanátok párotokkal ha ez történne meg a párkapcsolatotokban?

Figyelt kérdés

kijöttem Írországba dolgozni szerencsét próbálni, párom maradt Magyarországon. hívtam őt is, de nem jött, mert ott az állatkertben dolgozik és azt mondta őt ez boldoggá teszi és neki Magyarország az otthona és angolul sem tud. az elmúlt évben csak kétszer volt pénzem és időm hazamenni, ő egyszer látogatott meg.

most jöttem haza harmadszor és ma leült velem és azt mondta, hogy ez a kapcsolat így nem tart sehova, sőt neki ez nem is kapcsolat így, inkább marad egyedül számára ebben a helyzetben az sem sokkal különb mert mikor kellettem volna neki támaszként akkor sem voltam jelen. hiába mondtam neki, hogy hát de én mindig támasza vagyok és bármikor felhivhat messengeren bármikor beszélgetek vele, adok tanácsot, erre csak legyintett.

és nem értem mi lehet a probléma, lehet van valakije és már meg is csalt vele, csak inkább hazudott így egyszerűbb volt neki szakítania nem kellett semmit bevallania?

2023. febr. 26. 18:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
76%

Egyikőtök sem tett semmit hogy együtt maradjatok, egyértelműen szakítás párti vagyok így.

Más lenne a helyzet ha elkezdett volna nyelvet tanulni és nezelődni kifelé, vagy te is kereshettél volna ott kint egy állatkerti munkát neki, vagy megbeszélt3tek volna hogy 2-3 évig ott leszel, aztán hazajössz, vagy valami más közös tervet kieszeltek előre. A vázolt helyzetben semmi olyan nincs ami együtt tartana titeket, más országban élitek a saját életeteket, amibe a másik fél nem fér bele.

2023. febr. 27. 04:31
 22/31 anonim ***** válasza:
93%
Kimenni csak együtt szabad ha nem akarod, hogy véget érjen a kapcsolat.
2023. febr. 27. 09:25
 23/31 anonim ***** válasza:
27%

Vagy mielőtt szakìtotok próbàljàtok ki ezt a megoldást:

[link]

🤣🤣🤣

2023. febr. 27. 13:48
 24/31 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Sajnos igaza van és érthető. Sosem vagy mellette, ez már nem párkapcsolat.

Az én párom 3 hetet van kint, 1 hét itthon, még ez is rohadt nehéz, és majdnem véget ért. Nagyon nehéz hidd el, én nőként ezt tudom mondani. És nem azért, mert megcsal, de mi nők mások vagyunk, nekünk kell a mindennapi szeretet, a törődés. Hátha a párom így dolgozna kint, elhagytam volna. Külön életed van, neki is, ez már így nem oké.

2023. márc. 1. 21:41
 25/31 anonim ***** válasza:
90%

Ha a két fél céljai eltérnek, akkor nem biztos, hogy érdemes erőltetni.

Hibást keresni felesleges, és butaság. Másképp képzelitek el az életedet. Ha maradnál, te éreznéd magad rosszul, ha ő menne, akkor meg ő érezné rosszul magát.

"simán ő is megtehette volna értem, értünk hogy otthadja az állását és kijön és kezdi takarítással vagy mosogatással"

Bocsi, de ez meg azért nettó önzőség. Tehát dobja el azt a munkát, amit szívből szeret csinálni, és menjen el mosogatónak. A pénz meg nem minden. Ráadásul te is összesen csak kétszer tudtál "hazajönni", szóval ne ferdíts: te sem keresed degeszre magad.

2023. márc. 2. 05:43
 26/31 anonim ***** válasza:
84%

Hogy szakítanek-e, ha a parom kimenne kulfoldre dolgozni es evente 3x olelhetnem/szerethetnem meg?

nyilvanvalo. az elso napon. ez nem kapcsolat.

voltam gimis/egyetemista tavkapcsolaban, 2 evig tartott, de egyreszt 18 voltam, masreszt szinte kemeny 3 napot voltunk tavol (ami persze akkor orokkvalosagnak tunt), mert mar szerdan hazajottem hozza, masreszt lattam a veget, mert tudtam, hogy o is ugyanabba a suliba fog jarni.

de ezt a honapokig kulon vagyunkot sose ertettem.

jol tette, h leult veled, ha van valakije, ha nincs, csak egymas idejet rabolnatok.

2023. márc. 3. 05:10
 27/31 anonim ***** válasza:
84%
9-es ő állatkertben dolgozik, teljesen más motívációval és szakmai képzettséggel. Te elvárnád, hogy mosogasson miközben arra vágyik, hogy az oroszlánokat etesse?
2023. márc. 12. 21:10
 28/31 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem kapcsolat, igaza van az otthon maradt félnek.
2023. márc. 13. 10:53
 29/31 anonim ***** válasza:
74%
A kommenteket nem olvastam mind végig, de szerintem igaza van a volt párodnak. Mi volt amúgy a terv egyáltalán...? Beszéltetek bármit is mielőtt kimentél? Az egy dolog, ha úgy éltek távkapcsolatban, hogy tervbe van véve az összeköltözés, és csak temporary helyzet, hogy távol vagytok egymástól, de úgy látom nálatok nem erről volt szó. Tök érthető, hogy szerettél volna külföldre menni, de pont ugyanennyire érthető az is, hogy a volt párod nem akar nyelvtudás nélkül kimenni külföldre hogy feladja a munkáját, amit szeret valami olyanért, amit utálna. Jobban át kellett volna gondolnotok korábban, hogy mit akartok a jövőben és beszélni róla.
2023. márc. 13. 14:49
 30/31 anonim ***** válasza:
30%

Sztem meg egy bizonyos időt kibírhatott volna.. hány évet terveztél kint?

Benne van h félrekúrt

37/F

2023. márc. 13. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!