Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Urak ti is szakítanátok párotokkal ha ez történne meg a
párkapcsolatotokban?
Figyelt kérdés
kijöttem Írországba dolgozni szerencsét próbálni, párom maradt Magyarországon. hívtam őt is, de nem jött, mert ott az állatkertben dolgozik és azt mondta őt ez boldoggá teszi és neki Magyarország az otthona és angolul sem tud. az elmúlt évben csak kétszer volt pénzem és időm hazamenni, ő egyszer látogatott meg.
most jöttem haza harmadszor és ma leült velem és azt mondta, hogy ez a kapcsolat így nem tart sehova, sőt neki ez nem is kapcsolat így, inkább marad egyedül számára ebben a helyzetben az sem sokkal különb mert mikor kellettem volna neki támaszként akkor sem voltam jelen. hiába mondtam neki, hogy hát de én mindig támasza vagyok és bármikor felhivhat messengeren bármikor beszélgetek vele, adok tanácsot, erre csak legyintett.
és nem értem mi lehet a probléma, lehet van valakije és már meg is csalt vele, csak inkább hazudott így egyszerűbb volt neki szakítania nem kellett semmit bevallania?
Miért nem tudod elfogadni ha vki jól érzi magát itthon? Nem akar kimenni mosogatni mindenki ha az állatokkal akar foglalkozni.
2023. febr. 26. 19:15
12/31 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy aki egy másik országot választ helyettem, az szerintem is elmehet a ku... anyjába. Az nem társ, aki fingik egyet és kész tények elé állít, hogy ő márpedig megy, én pedig vagy elvesztem vagy feladok mindent a kedvéért. Gusztustalan, féreg viselkedés, azonnal szakítottam volna.
2023. febr. 26. 19:16
13/31 anonim válasza:
#12 ezt most a kérdezőre vagy a pasijára érted? mert nagyon kétértelmű, lehet így is, úgy is érteni, pontosítsd!
2023. febr. 26. 19:29
14/31 anonim válasza:
#6 Ok lényegtelen de làtom nagyon figyelsz a részletekre.. Akkor sem egyeznek a céljaitok jobb ha elengeded és keresel egy olyan tàrsat aki kint akar veled maradni.. ennyi
2023. febr. 26. 19:31
15/31 anonim válasza:
Ezt te versenynek éled meg. Ő a hibas, mert neki az az álma hogy állatokat gondozzon. Neked meg a pénzt az álom. Szakított, mert nem akart az álmaid útjába állni. Egy kapcsolat heti 2-3 naponta találkozást jelent. Neki az ölelése kellett volna. Rajza kéred számon hogy az almát hadja itt, de te se tetted meg érte. Korrekt volt és szakított. Neked azt fáj hogy nem irányíthatod.
2023. febr. 26. 19:33
16/31 anonim válasza:
Nem vagy hibás ahogy ő sem. A kapcsolat nem tart sehova, nem ugyanazok a céljaitok. Elhiszem hogy szereted de igaza van jobb továbblépni.
2023. febr. 26. 19:39
17/31 anonim válasza:
itt nem az a kérdés, hogy te szakítanál e vele mert szerintem ő épp most szakított veled... Van egy barátnőm aki már két éve távkapcsolatban él a párjával viszont neki már megkérte a kezét és majd össze fognak költözni valahol tehát együtt tervezik az életet. Úgy még működhet is. de igaza van, ez sehova nem halad te nem akarsz hazaköltözni ő nem akar kiköltözni tehát ha nincs közös cél akkor be kell látni hogy ez így nem működik
2023. febr. 26. 20:08
18/31 anonim válasza:
A kérdezőre. Ő hagyta itt a párját, akit itt ismert meg, ő volt az, aki tetszik vagy nem tetszik alapon úgy döntött, hogy elmegy.
2023. febr. 26. 20:55
19/31 anonim válasza:
"és nem értem mi lehet a probléma" Nekem ez a fura. Addig kell beszélgetni a pároddal, amíg meg nem érted. Elmondta amúgy is, erre te elkezdesz fantáziálni, hogy lehet már van valakije. Inkább beszéld meg vele ha nem érzed!! Hogy neki miért nem jó egy év alatt 3x találkozni. A fizikai kontaktus is egy nagyon fontos dolog a legtöbb emberekkel, nem egyenértékű egy messenger hívással. Ezzel nem fogod kárpótolni a hiányait. Szakítsatok, ha nem tudjátok kielégíteni egymás vágyait.
2023. febr. 26. 20:55
20/31 anonim válasza:
Ugyan nő vagyok, de egyetértek a volt pároddal, ez így nem kapcsolat. Nem akarja, hogy menjenek az évei a semmire. Nem is értem, miért nem szakítottatok, mikor kimentél. Mit gondoltatok, hogy ez így menni fog?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!