Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány párkapcsolatotok ment már tönkre? Mennyi ideig tartottak?
Figyelt kérdés
2020. jan. 5. 18:35
1/19 A kérdező kommentje:
Nemet és kort is írjatok!
2020. jan. 5. 18:36
2/19 anonim válasza:
2. Az első fél, a masodik másfél évig tartott. A harmadik 5 és fél éve tart, jelenleg is.
3/19 anonim válasza:
Első fél évig tartott, megütött egyszer és ott is hagytam. A második 2 évig, ő meghalt. A harmadik 4 évig (gyerek is lett), az anyja miatt sok lett a vita.
A negyedik 1 év volt, nem egyeztek az elképzeléseink.
Most 4 hónapja van kapcsolatom.
Volt két lazább kapcsolatom is (egyik 2 hónap a másik 1 hónapig tartott.
N27
4/19 anonim válasza:
Egy. Meddig tartott? Nehéz meghatározni pontosan, mondjuk kb. egy év.
5/19 anonim válasza:
5 Négyből én léptem ki, egy alkalommal pedig én kerültem lapátra. 37N
6/19 anonim válasza:
Egy és még mindig tart, és tartani is fog.
Még csak 2,5 éve vagyunk együtt.
7/19 anonim válasza:
Kettő. Az első fél évig tartott. Nagyon nem őt kerestem de 17 évesen fogalmam sem volt mit/kit keresek. A második 5 évig tartott. A végére nagyon eltávolodunk és már nem volt közös jövő.
8/19 anonim válasza:
Ja és többéves kapcsolatok voltak.
9/19 anonim válasza:
Én egy idő után már nem számolom, olyan vagyok, mint egy gyorsan lejáró ételkupon vagy túró rúdi utalvány. Engem általában félévnél tovább nem szoktak szeretni. Így elég sok ment tönkre és egyik sem tartott sokáig.
10/19 anonim válasza:
Ez is ennek a világnak egy nagy problémája, hogy stigmatizálva vannak a párkapcsolatok.
Juj, tönkre megy, megszakad, jaj, most mi lesz? Mi lenne, az élet megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!