Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt olyan párkapcsolatotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan párkapcsolatotok, ami a (szakmai) féltékenység/irigység miatt ment tönkre?

Figyelt kérdés

A féltékenységnél egyáltalán nem arra gondolok, hogy az egyik fél mindig attól rettegett, hogy a másik megcsalja és vice versa.

Ez az a fajta féltékenység, amikor valaki nem bírta elviselni, hogy a párja jobban megy a szekér - akár munkában, akár magánéletben: sikeresebb, több a fizuja, elismertebb, pénzesebb, "jobb körökben mozog".

2016. szept. 23. 03:45
 1/4 A kérdező kommentje:

Ha ti voltatok az irigykedők: Már akkor tudtátok, hogy simán irigyek voltatok a párotokra vagy próbáltatok valami más okot keresni? Mikor döbbentetek rá, hogy az irigység állt a háttérben?

Ha titeket irigyeltek: Hogy lehet feldolgozni, hogy a saját szerelmetek nemhogy nem támogat/örül nektek, de egyenesen irritálja a sikeretek?

2016. szept. 23. 03:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Kimondottan olyan, hogy szakmai féltékenység még nem volt, de olyan igen, hogy valaki úgy gondolta nem elég nekem. Mert nem gondolta elég okosnak, elég helyesnek vagy elég gazdagnak magát ahhoz, hogy engem megtartson... Pedig ez hülyeség volt és ezzel rontott el mindent. Ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni, ha nem tudod megnyugtatni és nem is szereted annyira, akkor vége lesz hamar, mert így nem lehet normálisan élni és együttélni.
2016. szept. 23. 04:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Azt még hozzáteszem, hogy nem voltam szerelmes és így még könnyebben el lehetett ezekkel venni a kedvem attól, hogy együtt legyünk. Pedig érezte, hogy nem érdekel más és a szexben is minden rendben volt.
2016. szept. 23. 04:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Jelen!

Exem volt rám féltékeny. Mikor összejöttünk, jóval kevesebbet kerestem nála, majd röpke 2 év leforgás alatt 1.5x annyit. Ő ráadásul szuper rossz anyagi mintát hozott a szüleitől, akiknek mindig "kölcsön"adott (sose kapta vissza). Nem érdekelt volna ez, csak a lakbér/rezsin kívül, kb mindig én vásároltam, sose mentünk sehova mert drága (egy 10ezer ft-os vacsorát képzeljetek, együtt kerestünk 470ezret), mindig idegeskedni kellett hogy mikor jön a szüleinek vagy nekünk egy nagy, váratlan kiadás (szülők sokszor a csekkeket se fizették és jött az inkasszó....)

Nem volt egy buta fiú, szóval sokkal, sokkal jobb melót is kaphatott volna, de lusta volt. Az tette be nála a kaput mikor új melóhelyen még jobban kerestem és állandóan utazhattam külföldre. Érzelmileg terrorizált egy ideig, majd szakított. Ma már azt mondom, hála az égnek!!

2016. dec. 28. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!