Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan párkapcsolatotok, ami a (szakmai) féltékenység/irigység miatt ment tönkre?
A féltékenységnél egyáltalán nem arra gondolok, hogy az egyik fél mindig attól rettegett, hogy a másik megcsalja és vice versa.
Ez az a fajta féltékenység, amikor valaki nem bírta elviselni, hogy a párja jobban megy a szekér - akár munkában, akár magánéletben: sikeresebb, több a fizuja, elismertebb, pénzesebb, "jobb körökben mozog".
Ha ti voltatok az irigykedők: Már akkor tudtátok, hogy simán irigyek voltatok a párotokra vagy próbáltatok valami más okot keresni? Mikor döbbentetek rá, hogy az irigység állt a háttérben?
Ha titeket irigyeltek: Hogy lehet feldolgozni, hogy a saját szerelmetek nemhogy nem támogat/örül nektek, de egyenesen irritálja a sikeretek?
Jelen!
Exem volt rám féltékeny. Mikor összejöttünk, jóval kevesebbet kerestem nála, majd röpke 2 év leforgás alatt 1.5x annyit. Ő ráadásul szuper rossz anyagi mintát hozott a szüleitől, akiknek mindig "kölcsön"adott (sose kapta vissza). Nem érdekelt volna ez, csak a lakbér/rezsin kívül, kb mindig én vásároltam, sose mentünk sehova mert drága (egy 10ezer ft-os vacsorát képzeljetek, együtt kerestünk 470ezret), mindig idegeskedni kellett hogy mikor jön a szüleinek vagy nekünk egy nagy, váratlan kiadás (szülők sokszor a csekkeket se fizették és jött az inkasszó....)
Nem volt egy buta fiú, szóval sokkal, sokkal jobb melót is kaphatott volna, de lusta volt. Az tette be nála a kaput mikor új melóhelyen még jobban kerestem és állandóan utazhattam külföldre. Érzelmileg terrorizált egy ideig, majd szakított. Ma már azt mondom, hála az égnek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!