Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek legbelül tényleg minden nő egy mesébe illő tökéletes kapcsolatra/házasságra vágyik? Irigyek, ha azt látják, hogy valaki szerelmes, harmonikus párkapcsolatban él, ha nekik ez nincsen meg?
a barátnőm biztosan, de pl van ismerősöm aki azt mondta neki ez unalmas lenne...meg hülyeség, gyereket sem akar...
szóval nem mindenki, de elég sokan igen
22F
Soha nem irigykedtem senki kapcsolatára, sőt sokáig nem is akartam kapcsolatot.
Azt meg nem igazán tudom, mire gondolsz a mesébe illő, tökéletes kapcsolattal? Nincs tökéletes ember, nincs olyan kapcsolat, ahol ne adódhatnának viták. A lényeg, hogy két ember nagyon szeresse, megértse egymást, társként együtt tudjanak működni.
Többnyire azt akarják igen.
Jóképű gazdag sportos férfi....valamennyire ismert személy is legyen....majd eljegyzés 1-2 év után a Maldív szigeteken egy gyémánt gyűrűvel, majd egy szép családi házikó, majd 7 lakodalomra szóló esküvő, fehér ruha, fehér galambok, fehér limó, majd 1gyönyörű kislány és kisfiú...majd háziasszony szerep, nehogy dolgozni kelljen, évi 2-3 nyaralás a tengerparton, bulik, szórakozások, vásárlások a barátnőkkel, és omnia kávé minden reggel 2-esben a ház teraszán mely minimum a Dunára néz.
DE! Szerencsére ismerek olyanokat, akiknek nem kell se házasság se gyerek. És dolgoznak , megélnek max a kikapcsolódás fontos meg egy olyan társ aki mellett boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!