Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha az ember fia (28) szerelmes egy nőbe évek óta, aki párkapcsolatban él évek óta? Elakadás. De mégis, mit lehet ilyenkor tenni?
Például lépd azt, hogy jó messzire elkerülöd! Belerondítani más életébe, házasságába, kapcsolatába nem egy gerinces dolog. Utólag te is így fogod érezni, de akkor már nehéz lesz tükörbe nézni. Ráadásul az úriembertől, vagy a barátaitól egy alapos verés is könnyen kinézhet számodra, majd a kórházban lesz min gondolkodni.
Ismerkedj, beszélgess független lányokkal, a mások, és magad érdekében. És vedd észre ebben az üzenetben a jó szándékot:)
6-ossal egyetértek. 7-essel egyáltalán nem.
Azt hiszem, elhívom randizni. Jobbat nem tudok, tudunk kitalálni...
Én csak a saját véleményemet tudom leírni: bármilyen szerelmes lennék egy nős pasiba, ha azt is mondaná, odavan értem, annyi lenne a válaszom, hogy akkor válj el és lehet róla szó. Mert ha képes megcsalni a párját.....akkor emberileg egy nulla,és én is az vagyok, hogy belementem.
Én azért váltam el a férjemtől, mert már nem működött a házasságunk. Megcsalhattam volna, de nem tettem, nem is tudnék tisztelni egy olyan férfit aki egy házas nővel összejön.
Ha pedig nem válik el érted, vagy csak úgy magától, akkor akármit állít, nem szeret téged annyira, vagy a másikat még mindig szereti, akkor pedig neked ott helyed nincsen.
De tégy amit akarsz, nagy fiú vagy már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!