Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha az ember fia (28) szerelmes egy nőbe évek óta, aki párkapcsolatban él évek óta? Elakadás. De mégis, mit lehet ilyenkor tenni?
Az a baj, hogy túlságosan makacs vagy, csak azért se akarod, hogy ez a helyzet változzon, inkább szenvedsz éveken át és pazarlod az idődet, mintsem változtatnál a gondolkodásodon.
Elárulok valamit, nincs olyan, hogy egy igazi létezik valaki számára, több olyan nő van, aki lehetne számodra az igazi, ha adnál esélyt másoknak.
Tudom miről beszélek, voltam ilyen helyzetben, szerelmes lettem, neki viszont volt barátnője,és annyival volt a más a mi helyzetünk, hogy a srácnak én is tetszettem,ráadásul mindennap találkoztunk (munkatársam a mai napig), de akkor sem léptem, nem akartam egy kapcsolatot szétbarmolni. És a mai napig nem bánnom, jó darabig szenvedtem, de megérte, mert nekik azóta van gyerekük, én pedig megtaláltam azt az embert, akivel sokkal több mindenben egyezünk.
Azt meg személy szerint idiótaságnak tartom, hogy szerelemben csak a szívre kell hallgatni, a szívedre és az eszedre egyaránt hallgatni kell, ha a kettő egy hullámhosszon van, milliószor egyszerűbb minden. Ha egy kicsit is reális oldalról közelítenéd meg a dolgot, belátnád, hogy ő bizony nem akar tőled semmit, nem lesz köztetek semmi, és ha tényleg ennyire szereted, akkor hagyod, hogy boldog legyen.
Csak akarni kell! Nem lesz egyszerű, de még mindig jobb, mint várni, hogy egyszer minden megoldódik.
24/n
Nézd. Nekem is van egy ilyen "udvarlóm", lassan négy éve.
Törzsvendég a munkahelyemen (kifőzde), és először ott, majd facebookon udvarolgatott.
Kedvesen elutasítottam, de nem nagyon érti.
Pár hónapja küldtem el a búsba (úgy fél évente randit kér).
Én közben megszültem a második gyerkőcöt, vele vagyok itthon.
És rá kellett jönnöm, hogy mennyire nem tisztel a fickó.
Egyszerűen nem tart önálló, döntésképes embernek, aki tudja, akar-e a másiktól valamit.
Ezen pedig kiakadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!