Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre lehet az ember két emberbe szerelmes?
Lehet.
csak ugye mindenkibe bele van sulykolva, hogy monogámnak kell lenni, és lehülyézik, qurvázzák azt, aki két embert szeret..
Már 25-ször kérdezték, de még mindig nem lehet!
Kívánni lehet. Vágyakozni lehet. De szerelmes nem lehetsz kettőbe egyszerre.
A jelenlegi párodhoz már csak baráti szeretet köt. Meg a megszokás és a biztonság igénye. Félsz az egyedülléttől. Félsz a csalódástől. Félsz a visszautasítástól.Az újhoz meg mindent elsöprő szerelem fűz. Senki sem ítélhet el Téged az érzéseidért. Én azonban nem értem,hogy miért úszol az árral szemben. Próbálkozz az újjal. A lelked fontosabb,mint mások véleménye. A réginek meg mondd meg,hogy maradjatok barátok. Mert az már csak barátság. Azt hiszed a mostani párod nem veszi észre,hogy valakibe beleszerettél? Csak nem mondja ki ezt Neked soha. Látszik Rajtad,hogy fel vagy villanyozva,a szemed is máshogy csillog,egyszerűen,mintha kicseréltek volna. De érzi ő azt,hogy nem miatta van mindez. Én nem lennék mérges akkor sem,ha szerelmes lennék belé,ha a barátom/férjem ezt így megmondaná,hogy beleszeretett valakibe és nem akar már tovább velem lenni. Ilyenkor el kell engednie.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!