Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parkapcsolatban vagyok de szerelmes vagyok egy masik ferfiba. Szerintetek elmondjam a baratomnak?
Ebből én azt látom, hogy a helyed az új pasi mellett van.
Ne félj lépni.
parsazor= csak parszor.
de en ugy kepzeltem el h egy pasival leelem az eletem nem keresgelek vagy cserelgetem oket minek ha szerelem nem letezik. a baratom annak ellenere h nem szeretem nagyon jo ember keves az ilyen. es egy idegen miatt hagyjam el? :(
Erdekes dilemma, en is ebben vagyok. Ne felejtsd el, hogy az uj pasival is el fog mulni a szerelem X ev mulva.
Fura egy korforgas ez, bennem 20 evesen merult fel eloszor, hogy talan emiatt nem fogok soha ferjhez menni, ha mindig a szerelmet kergetem.
Élsz egy nem szerelmen alapuló, kiábrándult kapcsolatban, tapasztalat nélkül.
Mindenki úgy képzeli, hogy az első szerelem (de hát ez nem is volt az) fog örökké tartani, de hát az ritka...
Amit az "ismeretlen" pasi iránt érzel, hát az valami!
Elzárhatod magad ettől, de hogy is lesz 5 év múlva, 10 év múlva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!