Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk akik párkapcsolatban élnek! Őszintén! Van köztetek olyan, aki nem szerelmes 100%-ig a barátnőjébe, de mégis együtt vannak?
én már az első mondatnál kiestem, úgyhogy nem is írok ide
ja várj.. fuck
Már nem. 2 éves kapcsolat volt, az első félévben elmúlt a dolog, utána szenvedés volt.
Tehát másfél évig voltam úgy a csajjal, hogy már nem voltam szerelmes. Persze megszoktam, meg valamiért vonzódtam hozzá, de nem voltam már szerelmes. Talán gondoltam hogy majd leszek még vagy nem tudom...
Persze, sok ilyen van. Sőt, szerintem ritka a 100%-os szerelem úgy általában véve.
Én is voltam így. Egy darabig döcögött a dolog, aztán szakítottunk, elkerülhetetlen volt.
25F
Tudod te miről beszélsz és miért? Hány éves vagy 12? Vagy csak egy 12 éves fejével gondolkodsz?
Szerinted nem létezik jó kapcsolat szerelem nélkül?
Akik leértékelték ASOTot, nincsenek tisztában a szerelem fogalmával...
Azt milyen, ha valaki nem 100%-ig szerelmes? Ennek semmi értelme. Valaki vagy szerelmes, vagy nem. És ha nem az, attól még szeretheti mindennél jobban a párját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!