Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly párkapcsolatban élők! Mit tennél, ha megtudnád ma, hogy a szerelmes/párod megcsalt?
ez a kapcsolattól is függ.. és attól, hogy honnan tudom meg
de egy komoly párkapcsolat egyébként hajlamos a megbocsájtásra:)
de fontos a háttér.. miért csalt meg? berúgott és rámásztak? esetleg berúgott és hiperkancás lett? esetleg egy hónapja nem találkoztunk már és hiánya lett? (ez mondjuk nem mentség)
a fentiek tűrhető kategóriába tartoznak főleg, ha ő vallja be és láthatóan bánja
a rossz akkor van, ha mást szeret.. úgy csak annyit kell feltenni neki, hogy "és most mit akarsz a jövőben?"
kiderült mikor volt jegyesek voltunk, a csaj telójáról írtam a csávónak h jöjjön hozzánk, az a h.lye meg jött is egyből, mikor odaért direkt a csajt küldtem ki, h nyissa ki az ajtót, volt is meglepetés,
ekkor mondtam neki h szedheted a cuccaidat, és mehetsz az új pasiddal,
na ott aztán volt sírás-rívás
a pasi meg a csajt oltotta h nem gondolta olyan komolyan h odaköltözzön hozzá, mert neki is van párja
mindegy milyen kapcsolat, vége
hát ő is ebben bízott, de nem jött össze
Morcos lennék amiért nem vett be.
49/F
mivel házasságban élek , ezért ha megtudnám hogy megcsalt, válnék!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!