Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha az eddig legjobb barátod szerelmes lett beléd, de te komoly párkapcsolatban vagy?
Ezt a kérdést kéne belinkelni, amikor valaki nem hiszi el, hogy hosszú távon nem létezhet barátság férfi és nő között, mert előbb-utóbb valamelyik fél többet akar......
Próbáljatok kis szünetet tartani, hátha "kiszeret" belőled....
Első két kommentelőnek üzenem, hogy nekem érdekes módon rengeteg lánybarátom van, de mégis csak egy-két olyan volt közöttük, akitől valaha is akartam volna többet. Ehhez képest lassan hét éve már, hogy stabil párom van, és eszembe sem jutott soha megcsalni - úgy sem, hogy pedig továbbra is tartom a kapcsolatot a lánybarátaimmal; ezek egy része ráadásul párommal is közös barátunk.
Szóval igenis van férfi-nő barátság, csak épp nagyon sok férfi egyszerűen nem bír magával (érdekes módon ugyanez a másik oldal részéről összehasonlíthatatlanul ritkább, szóval tessék magatokra vetni, kedves férfitársaim). Ennyit erről.
Kérdezőnek meg: felnőtt emberek vagytok, nem? Beszéljétek meg tisztán és őszintén. Ha tényleg barátok vagytok, és tényleg felnőttek és értelmesek, akkor minden további nélkül el tudjátok rendezni a kérdést.
Nőként tartok fent több férfival CSAK baráti kapcsolatot, és tartottam fent korábban is; és mellette évek óta tartó stabil párkapcsolatom van, pontosabban élettársi kapcsolat.
Ahogy írták is előttem -felnőttek vagyunk, ha valakiben felmerült más (is) megbeszéltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!