Szerelmes vagyok a legjobb fiú barátombamit tegyek?
Mennyi idősek vagytok?
Bár ez minden korban nehéz helyzet.
Valami hasonlóban vagyok én is most, bár nálunk inkább csak szexuális vonzódás, viszont mindkettőnk részéről. Így kb. azt játsszuk, hogy hetente megbeszéljük, hogy nem lenne jó, ha több lenne, mert utána elveszítenénk egymás barátságát, majd pár napra rá megint felmerül, hogy mégis jó lenne, ha több is történne... nem egyszerű. Aztán ő most kezébe vette az irányítást (ő a pasi), és kicsit ritkított a beszélgetéseinken - ma letisztáztuk, hogy minden OK velünk, csak jobb így. Nehéz döntés.
Arról tudsz, hogy ő mit érez? Mióta vagytok barátok? Annyi kérdésem van, mesélj még, akkor hátha okosabbak leszünk!!!
25N
nincs egyikőnknek sem pára, és szexuális vonzásról szó sincs 15 évesek vagyunk !!
amőgy pedig 2éve barátok vagyunk , de legjobbak csak 5 , mert nagyonsokat találtkozunk a baráti társaságba , és sokat beszélgetünk amőgy pedig az érzéseit nemtudom , de egy kcisit talán lenne esélyem szerintem nála de ez nagyon nem biztos !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!