Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hány párkapcsolatotok ment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány párkapcsolatotok ment már tönkre? Mennyi ideig tartottak?

Figyelt kérdés

2020. jan. 5. 18:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

Seems legit.

2020. jan. 5. 18:49
 12/19 anonim ***** válasza:
22%

Ja, bezzeg ez a fatalista/nihilista "szarjukmánle" hozzáállás sokkal különb...

2020. jan. 5. 18:50
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem mondanám, hogy mindegyik tönkrement, mert különböző okok miatt lett vége.

4 kapcsolatom volt, abból 2 volt olyan aminél egyikünk-másikunk hibája miatt ért véget, a másik 2 pedig azért mert más volt a célunk.

34/f

2020. jan. 5. 18:56
 14/19 anonim ***** válasza:

az első 2 évig, a második, 5 évig, a harmadik 15 éve tart. közöttük kb 10-12 futókaland, egyéjszakás, pár hetes kapcsolat.

47F

2020. jan. 5. 19:13
 15/19 anonim ***** válasza:

#12 Ez nem nihilista hozzáállás.

Az ember életében nagyon kevés dologból lesz maradandó elsőre de sok esetben a felfogás sokkal természetesebb. Próbálkozik az ember, aztán majd egyszer lesz maradandó is.

A párkapcsolati téma a kevés kivételek egyike, ahol nem veszi az emberek többsége természetesnek, hogy nem biztos, hogy az első, második, ikszedik maradandó lesz és egyfajta kudarcélményt húznak az egészre.

2020. jan. 5. 19:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Az első 3 évig, amolyan kamasz szerelem volt. A második pár hónapig, anyukával akarta leélni az életét ( azóta is vele él, lassan 40 évesen), én inkább leléptem. A harmadik 9 éve tart, és remélem marad is még vagy 50 évig. 29/N
2020. jan. 5. 19:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Eddig egy sem. Első kapcsolatom van. 5 éve tart. Mi belülről nem tudjuk tönkretenni, mert túl jók vagyunk együtt. Ehhez valami súlyos külső tényező kell.

27f

2020. jan. 5. 19:36
 18/19 anonim ***** válasza:

1, sajnos 3 évig türtem, hamarabb kellett volna szakítanunk, sajnos olyan függőségei voltak, amikkel én nem tudtam együtt élni, ő pedig nem akart változni.

A második kapcsolatom már 14 éve tart.

2020. jan. 5. 19:39
 19/19 anonim ***** válasza:

Kamaszkoromban 3, ezek jobbára távkapcsolatok, kb fél év kifutási idővel.

Egyetemen 2, egyik csak 2 hónap, nagyon mások voltunk, másik 8 hónap, sajnos nagyon romboló személyiség volt, megviselt az is.

Majd jött egy majdnem 3 éves kapcsolatom, a srác megcsalt és hirtelen elhagyott.

A férjemmel töb mint 4 éve vagyunk együtt és nagyon más, mint az eddigiek (azért is házasodtunk össze).

2020. jan. 6. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!