Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány párkapcsolatotok ment már tönkre? Mennyi ideig tartottak?
Ja, bezzeg ez a fatalista/nihilista "szarjukmánle" hozzáállás sokkal különb...
Nem mondanám, hogy mindegyik tönkrement, mert különböző okok miatt lett vége.
4 kapcsolatom volt, abból 2 volt olyan aminél egyikünk-másikunk hibája miatt ért véget, a másik 2 pedig azért mert más volt a célunk.
34/f
az első 2 évig, a második, 5 évig, a harmadik 15 éve tart. közöttük kb 10-12 futókaland, egyéjszakás, pár hetes kapcsolat.
47F
#12 Ez nem nihilista hozzáállás.
Az ember életében nagyon kevés dologból lesz maradandó elsőre de sok esetben a felfogás sokkal természetesebb. Próbálkozik az ember, aztán majd egyszer lesz maradandó is.
A párkapcsolati téma a kevés kivételek egyike, ahol nem veszi az emberek többsége természetesnek, hogy nem biztos, hogy az első, második, ikszedik maradandó lesz és egyfajta kudarcélményt húznak az egészre.
Eddig egy sem. Első kapcsolatom van. 5 éve tart. Mi belülről nem tudjuk tönkretenni, mert túl jók vagyunk együtt. Ehhez valami súlyos külső tényező kell.
27f
1, sajnos 3 évig türtem, hamarabb kellett volna szakítanunk, sajnos olyan függőségei voltak, amikkel én nem tudtam együtt élni, ő pedig nem akart változni.
A második kapcsolatom már 14 éve tart.
Kamaszkoromban 3, ezek jobbára távkapcsolatok, kb fél év kifutási idővel.
Egyetemen 2, egyik csak 2 hónap, nagyon mások voltunk, másik 8 hónap, sajnos nagyon romboló személyiség volt, megviselt az is.
Majd jött egy majdnem 3 éves kapcsolatom, a srác megcsalt és hirtelen elhagyott.
A férjemmel töb mint 4 éve vagyunk együtt és nagyon más, mint az eddigiek (azért is házasodtunk össze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!