Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti mit értétetek el közösen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit értétetek el közösen a párkapcsolatotok alatt?

Figyelt kérdés
Szóval valaki megkérdezte, hogy én és a párom mióta vagyunk együtt. Mondom neki, hogy már több éve, de eddig semerre sem mozdultunk, mert ő nem akart költözni, ő nem akart külföldre menni, ő semmit sem akart, én meg majomként vártam hogy eldöntse hogy mit akar. Na mindegy, kérdezi hogy akkor már család is van? Mert ugye nem mondtam neki hogy sehova sem jutottunk el több év alatt. Mondom nincs, még össze sem költöztünk.. Aztán megkérdezte, hogy akkor mi az istent csináltunk több éven keresztül? Hát, be kellett látnom hogy leginkább semmit. És most ez rohadtul zavar. Ti mit csináltatok több éven keresztül közösen?:D albérlet, saját ház, gyerek, házasság? És, mennyi idő alatt?
2015. nov. 2. 19:07
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Nem ebbe a témába akartam.. :)
2015. nov. 2. 19:08
 2/16 anonim ***** válasza:
28%

Mi 3,5 eve vagyunk együtt kicsit több, jövôre költözünk össze és terveb van az eljegyzés :D

18/L

2015. nov. 2. 19:10
 3/16 anonim ***** válasza:
3 éve vagyunk együtt.Összeköltöztünk,eljegyzés,ő kiment külföldre dolgozni nemrég,én is nagyon gondolkozom hogy utána megyek,hogy minél gyorsabban összeszedjünk egy házra valót.Ha több éven keresztül nem történik semmi,az gáz kicsit szerintem :)
2015. nov. 2. 19:21
 4/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is gáz, de eddig annyira észre sem vettem.. de itt meg semmi, lábvíz is izgalmasabb. Jó, most nem sokára költözünk, de úgy hogy azt mondtam hogyha nem jön, akkor szedheti akár a cuccait..
2015. nov. 2. 19:24
 5/16 A kérdező kommentje:
Ja, és hány évesek vagytok? :)
2015. nov. 2. 19:24
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
De figyelj csak, ez nem úgy működik, hogy van egy nemzetközileg elfogadott egyezményes időtartam táblázat, és x év után össze kell költözni, y idő után kötelezően meg kell történnie az eljegyzésnek, stb... Ti lassabban haladtok, más úton, ez nem feltétlen baj. Ne mások kapcsolatához hasonlítsd a sajátotokat. Esetleg mondjuk annyit megkérdezhetsz, hogy ő szerinte merre tart a kapcsolatotok.
2015. nov. 2. 19:31
 7/16 anonim ***** válasza:
12%

Sosem értettem, hogy tudnak egyes nők együtt lenni ilyen tesze-tosza nyúlbélákkal, akik azt sem tudják mit akarnak.

Nekem még nem volt komoly párkapcsolatom, de ha majd lesz, akkor elég sok mindent átélünk majd. Van saját lakásom ahol együtt élhetünk, van alapdiplomám, most mesterképzésre járok, a családunk vagyonos, vannak jó befektetéseim, szeretek jókat enni, éttermekbe járni, sokat utazom szerte a nagyvilágban, ha lenne barátnőm akkor együtt csinálhatnánk mindent, de sajnos nincs szerencsém a szerelemben, bár meg kell hagyni, hogy elég válogatós vagyok.

2015. nov. 2. 19:36
 8/16 anonim ***** válasza:
Ja, és 23/F
2015. nov. 2. 19:36
 9/16 A kérdező kommentje:
Én nem hasonlítgatom magam másokhoz. Viszont én próbálok egyről a kettőre lépni, és ő nem akar. Neki jó így, hogy otthon vagyunk, mert pl. nem kell albérletet fizetni. Szóval ő tök kényelmi szempontból csinálja ezt, nem azért mert tanul mondjuk.
2015. nov. 2. 19:39
 10/16 anonim ***** válasza:
39%
Hát, akkor gondold meg. Szerintem Te már döntöttél, csak fáj vele szembenézned:)
2015. nov. 2. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!