Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti mit értétetek el közösen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit értétetek el közösen a párkapcsolatotok alatt?

Figyelt kérdés
Szóval valaki megkérdezte, hogy én és a párom mióta vagyunk együtt. Mondom neki, hogy már több éve, de eddig semerre sem mozdultunk, mert ő nem akart költözni, ő nem akart külföldre menni, ő semmit sem akart, én meg majomként vártam hogy eldöntse hogy mit akar. Na mindegy, kérdezi hogy akkor már család is van? Mert ugye nem mondtam neki hogy sehova sem jutottunk el több év alatt. Mondom nincs, még össze sem költöztünk.. Aztán megkérdezte, hogy akkor mi az istent csináltunk több éven keresztül? Hát, be kellett látnom hogy leginkább semmit. És most ez rohadtul zavar. Ti mit csináltatok több éven keresztül közösen?:D albérlet, saját ház, gyerek, házasság? És, mennyi idő alatt?
2015. nov. 2. 19:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is ilyen volt az előző párom. A kulcsszó a volt. :)

Nem az a gond, hogy még nem léptetek, hanem, hogy elmondásod alapján a párod nem is akar mozdulni. Hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt?

Na, de hogy a kérdésre is feleljek. Mi albérletbe költöztünk (teljesen berendeztük azt), most keressük az új autót (hitel nélkül), utazunk, közben párom a biztatásomra beírta a mesterképzést is. Jövőre végez. Jövő augusztusban esküvő, azután én írom be a mesterképzést, vagy rokonszakot. Építjük a karrierünket és az életünket, tele vagyunk tervvel (amiben a másik fél is szerepel).

25/N, 29/F, 3 éve együtt

2015. nov. 2. 20:30
 12/16 anonim ***** válasza:
vesztettem jó sok pénzt
2015. nov. 2. 20:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Közel 5!! éve :D én 24 vagyok, ő 27. Én elkezdtem érettségizni munka mellett, biztattam őt is, hogy jöjjön, de nem. Valahogy azt érzem, hogy más irányt kezd venni az életünk :) Ő is szeretne már költözni, csak abban nem vagyok biztos hogy én szeretnék e még vele..
2015. nov. 2. 21:10
 14/16 anonim ***** válasza:

2 éve vagyunk együtt, alig pár nap után hogy megisnerkedtünk össze is költöztünk, másokkal együtt laktunk egy albérletben, pár hónappal később átköltöztünk egy másikba (még szintén lakótársakkal). Mindezt a párom országában ahol megismerkedtünk. Itt töltöttük az első évet majd 2015 elején egy másik szintén külföldi országba költöztünk ki, itt már saját albiban élünk, amit mi rendeztünk be 0-ról, egy szög sem volt a falban tehát tényleg mindent mi vettünk bele :)

Eközben én szereztem egy szakmát a párom meg a doktoriját fejezi be. 1 év alatt 7 számunkra új országban jártunk :) Beszereztünk egy kisállatot, vele együtt utaztunk hajón, repülőn, buszon, vonaton, országokon keresztül is. Felfedeztünk új hobbikat, egyre több új receptet készítünk el együtt, ösztönözzük a másikat :) Én új munkát találtam, a páromnak pedig megjelent egy publikációja egy neves külföldi természettudományi internetes magazinban.

Lehet dicsekvésnek hangzik így leírva, de minden egyes szó igaz és nagyon nagyon boldog vagyok, végre tényleg egy előre haladó, ösztönző, "gazdag" és őszinte kapcsolatban vagyok amiért minden nap hálát adok, teljesnek érzem magam a párommal :)

25/L 28/F

2015. nov. 2. 21:42
 15/16 anonim ***** válasza:
14-es: A kérdés az volt, mit értetek el közösen, és nem az, hogy mit értetek el neki köszönhetően. Mert ezekben a dolgokban neked mintha kevés szerep jutott volna:)
2015. nov. 3. 04:55
 16/16 anonim ***** válasza:

15-ös: mire gondolsz amikor azt írod hogy neki köszönhetően? :) Melyik rész tűnik úgy ,hogy csak neki volt benne szerepe? Közösen csinálunk mindent, közösen vettük ki és rendeztük be az albérletet, közösen fizetjük az utazásokat, a munkámat is egyedül találtam :) Kérlek írd meg melyik részről jön az le, hogy általa történt!

Én csak összeszedtem amik a 2 év alatt történtek, azért mert tudjuk egymást támogatni és ösztönözni, nem csak ülünk otthon egymás mellet de külön laptop előtt anélkül hogy egymáshoz szólnánk (tudom milyen ez, mert volt ilyen kapcsolatom is).

(14-es).

2015. nov. 3. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!