Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nektek szakítás utan mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek szakítás utan mennyi idő múlva lett uj parkapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Csak szimpla kíváncsiságból erdekel, hogy egy szakítás utan mennyi idő múlva talaltatok/talált rátok mas?

2017. nov. 9. 09:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%

3 héttel szakítás előtt.

26/N

2017. nov. 9. 09:27
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez első kapcsolatom fél évig tartott.

Rá 3 évre lett új, valamivel, hosszabb, 11 hónapos kapcsolatom.

De, mindkettő alatt még fiatal és éretlen voltam, így utólag mindkettő hiba volt, csak, amolyan szárnypróbálgatás.

Majd rá, 1 évre, ismertem meg a férjemet, akivel 12 éve együtt vagyunk.

2017. nov. 9. 09:29
 3/16 A kérdező kommentje:
Nekem az elso kapcsolatom utan (2 évig tartott) majdnem egy évig tartott mire lett uj kapcsolatom, az sajnos csak fel év volt aztán szakított velem 2 es fel hónapja. Reménykedem hatha rám talál a szerelem, bár meg nem vagyok teljesen tul az elozon es nagyon faj, felek tőle nem lesz mar senkim, pedig fiatal vagyok. Úgyhogy jo ilyeneket olvasni kinek mennyi időbe telt, nekem is reményt ad hatha :)
2017. nov. 9. 09:34
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

Nekem most ez a 8.hónap!

Ettől ne félj! Élvezd ki a szingliséget, ennek is rengeteg előnye van, nekem erre kb. az 5. hónapban sikerült rájönni.:D

2017. nov. 9. 09:37
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt fél év, egy év, legutóbb 3-4 hónap.

Ez sok mindentől függ...

2017. nov. 9. 09:38
 6/16 anonim válasza:
#4 miért szakítottatok?
2017. nov. 9. 09:44
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Fél évig voltunk együtt, 1 évig nem volt senkim, majd találkoztam a mostani párommal, 2 éve együtt vagyunk.

25/n

2017. nov. 9. 09:57
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A legelső 3,5 éves kapcsolatom után 2 évig nem volt senkim. Aztán volt egy 1,5 éves kapcsolatom, ami elég rossz volt a vége felé, csak naivan bíztam abban, hogy ez változhat, tévedtem. Két hétig csak sírtam, aztán mintha elvágták volna azt a rossz érzést. Teljesen lemondtam arról, hogy új kapcsolatom legyen. Akkor ismertem meg életem szerelmét. Tartottam attól, hogy nem vagyok még túl az előzőn, de már jó ideje működik. :) Olyan megnyugtató érzés, mintha "haza érkeztem" volna. :)
2017. nov. 9. 10:30
 9/16 anonim ***** válasza:
Az első szakításánál egy héttel előtte, a másodiknál másfél évvel utána, a harmadiknál fél évvel szakítás előtt.
2017. nov. 9. 11:10
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! :) Jöhetnek meg nyugodtan, jo oket olvasgatni :)
2017. nov. 9. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!