Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez azt jelenti, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy még gondol rám?

Figyelt kérdés
Az exem összefutott az egyik barátnőmmel és megkérdezte, hogy vagyok.... Ez azt jelenti, hogy gondol rám?

2017. nov. 7. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet.
2017. nov. 7. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Vszleg csak udvariasság volt,más közös téma híján.
2017. nov. 7. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondol,különben ha nem gondolna, hogyan kérdezte volna? Különben meg , gondolom, fontos vagy neki, csak nem ment az együttélés, vagy nem jöttetek ki jól, de azért szeret, és egy fontos jelentőségű ember voltál az életében. Szóval, szeret, de nem működött köztetek, szóval fölösleges is lenne visszavágyni, mert már próbáltátok, és nem működött. Szóval szerintem még barátok lehettek. Szerintem ő nagyra tart téged, különben nem érdeklődött volna talán. De az is lehet, hogy tényleg csak ilyen udvariasság volt, de én mondjuk speckó, ha nem számítana, nem "traktálnám" magam ilyen dolgokkal, hogy megfogalmazzak egy olyan kérdést, hogy mi van vele, hogyha nem számítana ő nekem.
2017. nov. 7. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha abbol indulok ki hogy az exed és még érdeklődik felőled akkor esetleg még maradhattak meg benne érzések.De ha összefuttok akkor majd làtni fogod rajta hogy valójàban érez e még iràntad valamit.
2017. nov. 9. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!