Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nektek szakítás utan mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek szakítás utan mennyi idő múlva lett uj parkapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Csak szimpla kíváncsiságból erdekel, hogy egy szakítás utan mennyi idő múlva talaltatok/talált rátok mas?

2017. nov. 9. 09:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
7 év után szakítottunk, úgy rémlik 3-4 hét után kezdtem bele az új kapcsolatba, ez 5 éve tart és már van 2 gyerekünk
2017. nov. 9. 13:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Kicsit több, mint egy évre rá mentem az első randira a kedvesemmel :), de fél évvel a szakítás után már elkezdtünk ismerkedni.

Neki viszont 2 és fél éve senkije sincs, de nem csodálom.

28n

2017. nov. 9. 18:13
 13/16 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok.

Mert már nem szeretett.:)

2017. nov. 9. 18:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Mikor kimondta a bíróság a válást, már mindketten hónapok óta együtt éltünk az új párjainkkal.

16 éve jöttem össze még a legelső barátommal, azóta gyakorlatilag mindig volt párkapcsolatom. Lehet kapcsolatfüggő vagyok :)

2017. nov. 9. 20:14
 15/16 A kérdező kommentje:
13: nálam is ez volt az indoka, sajnálom, hogy anno nálad is. :(
2017. nov. 9. 21:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a valaszokat! :)
2017. nov. 9. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!