Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 3 hónapja hogy volt szakítás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapja hogy volt szakítás. Mikor leszek képes túl tenni magam?

Figyelt kérdés
1,5 éves kapcsolat volt életem első nagy szerelme, 22f vagyok vele vesztettem el stb stb. Elhagyott lassan 3 hónapja. Azóta edzek (cingár voltam, már 12,5 kg-ot felszedtem mondhatni kigyúrtam magam) bulizok próbálok csajozni, Esténként folyton róla álmodok és már dühít az egész. Dühít hogy soha életemben nem voltam egy nyálas picsogó és Ennyit soha életemben nem sírtam. Volt hogy Előttem halt meg rokonom és szomorú látvány volt de egy konycsepp se jött. Ekkora fájdalmat nem éreztem soha mint a mostani időszakba. Nincs egy barátom se, rá szenteltem minden időmet 110%ig. Családdal nem az igazi a viszony. Egyedül vagyok, és nem tudom hogy hova tartok ha egyig napról a másikra eltűnnék a munkáltató venné csak észre hogy miért nem mentem be dolgozni.
2017. nov. 7. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Belemerültél az önsajnálatba és azt hiszed a csaj miatt van. Nem. Amiatt mert nem adod meg az esélyt magadnak, hogy változzanak a dolgok inkább úgy csinálod mintha a csaj lett volna az atyaúristen aki nélkül már fingani sem tudsz egyedül. Nincsenek barátaid? Akkor itt az idő a régiekkel felvenni a fonalat vagy újakat kialakítani. Hobbi, célok, akármi. Előtte is volt életed, utána is lesz, de ne ragadj ebbe. Csak akkor haladsz előre, ha nem a múltban élsz. Van még pár ilyen Coelho-Oravecz bölcsesség, de lényegében némi igazság van benne. Kapd össze magad! El fog múlni úgyis csak adj időt magadnak.
2017. nov. 7. 14:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igazad van keresni kell barátokat de nemtudom hogy ilyen taszító személy vagyok-e?? Írok párszor beszélünk "haverokkal" de csak én keresem fel őket, hívom bulizni mintha teher lennék. Új hobbi az edzés de sehogy sem segít semmi se. Jobban nézek ki? 75kg tömör izommal Igen de semmit sem érek el vele úgy érzem ha napról napra egyedül kelek, egyedül fekszem
2017. nov. 7. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Akkor lesznek barátok, ha már ők is elhívnak téged. Addig csak haverok, de aki jófej azzal ápolni kell a kapcsolatot és abba az is beletartozik, hogy te hívod őket gyakrabban. Ez egy idő után változni fog. A felfogásoddal van baj: 1) nem vagy teher, különben nem mennének veled 2) nem attól leszel értékes mert szeretnek vagy mert van aki fekszik melletted és a társadnak mondhatod.
2017. nov. 7. 15:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Üdvözletem.

Annak, akit elhagytak, mindig nehezebb, és véleményem szerint nem az együtt töltött idő, hanem az elvesztett félhez való ragaszkodás mértéke az, amely meghatározza a szenvedés időtartamát.

Kérdésem a következő lenne: tartod még vele a kapcsolatot? Esetleg fent van Facebook-on neked? Ha nincs az jó, ha igen, akkor vagy ne járj oda egy ideig, vagy próbáld meg letörölni. Szabadulj meg továbbá minden cuccától, vagy dobozold el. Ezek fontos lépések, amelyeket meg kellene tenni.

Igazából ezt a kapcsolatot neked el kell gyászolni, és újra fel kell fedezned a nőket. Ez még nem történt meg, ezért nem megy a csajozás - meg talán azért, mert nem vagy jó benne (még), így nem tudsz új nőket felszedni, olyanokat, akik jobbak, mint az exed.

Idő kell, az biztos, lehetséges még 3 hónap, lehet, hogy annál is több. Igazából azt kellene megértened, hogy ő nem szeret már téged, és valószínűleg régen túl van rajtad, és mással szórakozik. Nem hatják meg a könnyeid, amit tőle kapnál, az maximum a sajnálat. Már régen nem tart férfinak. Megéri egy ilyen miatt szomorkodni? Nem. De tudom, az érzelmekből fakadóan ezt nem vagy még képes megérteni teljesen.

El jön majd az idő, amikor kiábrándulsz belőle, amikor lesz más nő, és megérted, hogy vannak nála jobbak. Akkor azon fogsz majd gondolkodni, hogy vajon miért ragaszkodtál hozzá annyira. Addig is semmiképpen ne beszélj vele, ne keresd!

Még valami, ezt írod:

"Nincs egy barátom se, rá szenteltem minden időmet 110%ig."

Itt meg is találtuk az egyik okot (lehet volt több is), amely a szakításhoz vezetett: unalmas lettél számára, mert mindig rajta lógtál. Te mindig ráértél, nem volt egyéb dolgod. Ez viszont nem férfias tulajdonság. A nők szeretik, ha egy pasi elérhetetlen (legalább valamennyire), te viszont egyáltalán nem voltál az.

Remélem, tanultál az esetből, és többé nem követed el ezt a hibát.

2017. nov. 7. 15:10
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
Ilyenkor csak a bosszú szokott segíteni. Én minden exemen bosszút álltam eddig. Ez kell a lelki megnyugváshoz. Az iránta érzett szereted fordítsd át gyűlöletté. Amiket szeret, fontosak neki, azokat fordítsd ellene, azokkal tudsz legnagyobb fájdalmat okozni neki - "Feel the power of the dark side".
2017. nov. 7. 15:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Értem. Le van törölve facen. Én tettem. Vannak ajándékok amit tőle kaptam a fiók mélyére elrejtettem. De annyi minden fűz hozzá. Miatta kezdtem el a jelenlegi munkahelyem, neki adtam a telefontöltőt. Miatta vettem újat. Vannak ruhák amit miatta vettem meg mert azt mondta jól áll rajtam. Az ajándékot képtelen vagyok kidobni így eldugtam. Folyton az kattog az agyamba hogy azt mondta "sajnálom hogy nem 5 évvel később találkoztunk mert akkor te lennél a gyermekeim apja" esetleg Nektek ez mit mond? Nem tudom feldolgozni ezt az egészet.
2017. nov. 7. 15:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Túlzásba vitted a dolgokat, nem kellett volna. Nem úgy viselkedtél, mint egy alfahím, hanem úgy, mint egy béta. Sajnálom, hogy így alakult, de szembe kell nézned az valósággal: amit tettél, azzal csak rontottál a helyzeten.

Ne gondolkozz felesleges dolgokon, csak vond le a tanulságot a kapcsolatból. Idővel jobb lesz, és már nem is fog érdekelni ez a nő. Ha viszont nem változol, ugyanezeket a hibákat fogod elkövetni az új kapcsolatban is, és akkor minden kezdődik elölről.

(4-es voltam)

2017. nov. 7. 15:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Még valami: ha nem foglalkozol vele, idővel fel fogod dolgozni (főleg akkor, ha megismersz egy másik csajt).

Ha semmiképpen sem megy, akkor szakember.

Kitartás, minden rendbe fog jönni.

(4-es voltam)

2017. nov. 7. 15:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez normális ha így érzel. Egy ilyet nagyon nehéz kiheverni. Főleg ha “nagy volt a szerelem”. Ez még a rendszerválltás előttieknek is nehezen menne, azoknak a bizonyos “régi iskolásokak”. :D egy dolog fog segíteni, az idő, és rákell majd venned magad arra, hogy elkell szakadnid tőle, van akinek 2-3 évig tart ez és bizony nehéz szenvedés az egész. Van aki fél év alatt úgy ahogy túlvan rajta. Mindenkinél más. Három hónap az nem sok idő, még sokáig benne leszel ebben a mókuskerékben. De azért ne túl sokáig légy benne, majd egy idő után hanyatlani fog az emléke, feljönnek a hibái és talán tudod majd semlegesíteni. De ehhez sok idő kell még. De vigyázz!!! Ne pazarold el az éveid azzal, hogy sanyargatod magad, szenvedj, de ne túl sok ideig, gyászold, de ne évekig.

Sok sikert, remélem túl leszel rajta egy, max másfél éven belül.

2017. nov. 7. 15:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok, lassan harom hónapja hogy vege. Van a barataim, eljarok, de nem segít. Folyton rajta agyalok, néha meg látom is mert egy suliba járunk. Ma is láttam es szornyu volt mert nagyon hianyzik de el kell fogadni hogy vege es pozitívan állni mindenhez. En is állandóan azon agyalok mi lenne ha kibekulnenk, milyen jo lenne, de az élet megy tovabb es nekem nélküle neked pedig a volt barátnod nélkül. Kitartást neked, légy pozitív es megtalál a következő szerelem! :) en ezt kivanom neked.

20/L

2017. nov. 7. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!