Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 hónapos kapcsolat után mennyi a gyászolási idő?
5 napig tartott. Talán az első hét volt amíg éreztem, hogy engem akar. Soha nem éreztem, hogy fontos lennék. Soha csók, max puszi. Simogatás, ölelés semmi. Ha náluk voltam, mindig az autó, autós fórumok, más téma nem volt. Azt hittem csak több idő kell neki, hogy megnyíljon. Mikor kérdeztem, azt mondogatta, persze csak fáradt, csak álmos... Mikor kiborult a bili is engem hibáztatott, hogy miattam van. Most azon agyalok, vajon mi miatt nem lett belém szerelmes. Mit tettem, mi volt az ami miatt nem alakult ki. Kezdek rájönni, hogy arra kellettem, hogy a külvilág számára mutassa meg, hogy van barátnője. Pár napja voltunk együtt mikor facebookon beállította hogy kapcsolatban, illetve közös profilképet állított be. Ezeken kívül soha nem adta jelét hogy számítanék. a kérdeztem miért nem ölel, vagy csókol meg, a válasz, hogy ő ezeket nem szereti. Max elalvás előtt bújtunk össze. Butaság volt benne maradnom eddig ebben a kapcsolatban. Részemről sem alakult ki igazi szerelem. Nem is tudott volna. Viszont ez az önostorozás nem múlik. Talán olyat tettem ami miatt kiábrándult.
Most lenne esélyem randizni. Több randi felkérés. Egy hete szakítottunk. Egyszer beszéltünk azóta. Utólag elmondta h részéről nem volt tűz.
Szabad ilyenkor már randizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!