Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy kevés egy hosszú kapcsolatban a vonzalom? Illetve vissza lehet hozni? ÉS ilyenkor véget kéne-e vetni, ha amúgy minden másban jó? Vagy érdemes együtt maradni egy jó társsal? Később nem lesz rosszabb?
6 éve vagyunk együtt.. 26/N
Főleg az utóbbi évben jött elő ez a probléma.
Tudom, hogy nem várható el szenvedély örökké,- igazából nem volt az a lángolás/szenvedély az elején sem, hanem megszerettem..-
A párom megkérte a kezem is, nagyon jó apa lenne, tervez velem és megbízható, jó társ, szeretem is és kötődöm hozzá. ( nem szerelemmel, de ez önmagában nem jelentene problémát, csak a szexuális vonzalom hiányából fakadóan előjöttek problémák)
De. Részemről nincs úgy vonzalom felé, és ez a probléma gyakran előjön..
Példa. szeretem megölelni és odabújni, de a csókot nem igénylem úgy, és a szexet sem kezdeményezem, nem kívánom úgy. Ezt ő is látja.
A másik "baj", hogy az utóbbi időben másra is felfigyeltem, és sokat van a gondolataimban. (amit természetesen senki nem tud, csak rossz érzés, hogy valaki hatással van rám, és nem tudok ezzel sem mit tenni. tettlegességig nem megy a dolog egyébként, de ramaty érzés)
Mi ilyenkor a helyes?
Érdemes együtt maradni - bár félek, hogy a jövőben ez még jobban ki fog jönni, évek alatt...-?
Vagy ilyenkor amikor felszínen van egy ilyen probléma, de nem sikerül visszahozni, hogy vonzódjak, kívánjam, vége?
Beszéltünk már erről, de egyszerűen még mindig itt vagyok..(Bár az sem segít, hogy bejött egy másik is a képbe, még ha nem is történt tényleg semmi sem, mégis ha időnként meglátom,- ezt eddig nem tudtam kikerülni- egyszerűen felkavar.. és ekkor szenvedek igazán)
Tapasztalat? Igazából az esküvőtől, gyerek tervektől is félek,, mert így nem vagyok benne biztos, hogy ez a jó döntés.
Szakítani meg képtelen lennék, mert hiányzik és kötődöm hozzá.
Pedig így nem éri meg együtt maradni. Főleg ha az elején sem voltak túl nagy érzelmek. Alapvetően egy jó kapcsolatban hosszú évek után sem tűnik el a szerelem és intimitás.
Gyereket, családot pedig nem szabad úgy csinálni, hogy nem vagy biztos benne. Szerintem nem éri meg bennemaradni egy olyan kapcsolatban, ahol nincs vonzalom. Elveszed magadtól a lehetőséget egy jó kapcsolatra, szerelemre.
Azon gondolkozz el, hogy milyen párkapcsolati példát szeretnél a gyermekednek. Mert én nem ilyet.
Ezt a kérdést én is kiírhattam volna. Pontosan ugyan ilyen állapotban voltam én is, csak egy év plusz kapcsolatban is korban is.
Mi már le is foglaltuk az esküvőt helyszínt, fotóst stb.
De nem ment. Nem csak a vonzalom miatt, nálunk más probléma is volt.
Nekem is bejött a képbe valaki, akibe aztán teljesen belehabarodtam.
Szakítottam a 7 évessel és nekivágtam az ismeretlennek, ami/aki azt ígérte, minden jó és boldog lesz.
Aztán most jól pofára estem, mert az új "berezelt" és inkább nem tudja mit akar, meg jön a semmitmondó dumáival, hogy ő szeret velem lenni, de most inkább egyedül jó neki,meg igazából nem tudja mit mondjon.
Szóval ezt nagyon meg kell rágni.
Ha a vonzalom elmúlt, tapasztalat...nem jön vissza. Sehogy már.
A szerelem a szemen keresztül száll meg, és azon keresztül is távozik.
Nagyon nehéz ez, mert nem tudod, hogy a biztos boldogtalant fel mert e adni a bizonytalan boldogságért.
Két kimenetele lehet. Vagy bejön, vagy nem.
De ezt addig nem tudhatod, amíg meg nem próbálod.
Nekem most nem jött be.
Padlón vagyok.
De majd elmúlik.
És talán egyszer tényleg megtalálom az igazit.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!