Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak?
Határozottság, az kell ide.
Az a baj, hogy amikor a másik szerelmes, akkor a lehetőségeket keresi még a szavakban is.
De ha határozottan egyértelművé teszed, hogy te most tényleg komolyan gondolod, hogy már nem szereted, és ne is reménykedjen, mert egészen biztosan nem kezded vele újra, akkor - ha értelmes az illető - megérti, hogy egy történet véget ért.
Amúgy te a férfi vagy a nő vagy?
Velem így tette a barátnőm:
"Nem érzem már azt, amit régen..."
Én helyre akartam hozni a dolgot, de nem tudtam, egy szempillantás alatt kiszeretett belőlem.
Azóta csak tengek lengek....
Szóval nem kell komplikálni meg túlbonyolítani. Egyszerűen megmondod és annyi.
Nő vagyok. A nőknek talán ez nehezebben is megy. Talán sajnálom. Vagy nehezen adom fel a megszokott kis életemet. Pedig tudom hogy már nem érzem jól magam az életben így.
Legszívesebben mással lennék..
Gondold át és írd le mit szeretnél neki mondani.
A lényeg, ne tegyél szemrehányást, ne próbáld a felelősséget a másik nyakába tolni, vállald fel a döntésedet és legyél a végletekig őszinte.
Nem engedélyt kérsz valakitől hogy elhagyjad, hanem közlöd vele a szándékodat és elbúcsúzol tőle. Ne legyen túl hosszú a beszélgetés mert sírás, rosszabb esetben tettlegesség lesz belőle. És ami a legfontosabb, valami olyan helyen találkozzatok, ahol tudtok nyugodtan beszélni, de ne legyetek kettesben.....van aki nagyon rosszul viseli az ilyen helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!