Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék szakitani a barátommal, de van egy videónk. Hogyan szakitsak? (többi lent)
3 éve vagyunk együtt. Úgy két éve, mikor még azt hittük, hogy örökké együtt leszünk, készitettünk egy p0rnóvideót. Nem akartam beleegyezni, de valahogy meggyőzött. Sajnos ezt a mai napig bánom.
Most úgy érzem, hogy nekem más terveim vannak a jövőbe, hogy nem vele képzelem el az életem.Már nem is vonzódom hozzá. Ő viszont az egész napját velem töltené, egész nap szeretkezne. Már többszür is kértem, hogy törölje le a videót (anélkül, hogy tudná a szándékom), de nem akarta. Félek, hogy ha szakitok, akkor a következő kapcsolataimnak ártani fog a videóval, vagy elküldi másoknak... Mit tegyek? 22L
Ezt úgy elszúrtad, ahogy van.
Szerinted, csak egy helyen van meg? Az, hogy előtted letörli a gépről, bár hol le lehet még mentve:(((
Legalább, nyitott könyv leszel a pasik előtt, akik fel akarnak szedni.
Soha nem értettem, hogy mehet ilyenbe bele bárki is.
Te ismered, de nem olyan biztos, hogy tényleg nyilvánossá tenné. Ha pedig mégis, akkor minden videót megosztó oldalon lehet kérni a törlését a személyiségi jogaidra hivatkozva.
Másrészt: mennyire keresel ügyesen?
Mert lehet a gép keresőjét jól és rosszul is használni. Feltételezem ismered a felvétel hosszát, amiből tippelhető a fájl mérete. A fájlnév és a kiterjesztés bizonytalan, de ebből ki lehet indulni. Igaz pl. az újabb Windowsok keresője nem olyan kézenfekvő (szerintem), de nem lehetetlen. Már ha a gépen van és nem egy külső tárolón.
Kedves 22 éves lány. Azt nem fogom elmondani, hogy hibáztál, mert nem célravezető és nem is lenne hasznos a válasz. De dolgozzunk abból ami van. 22 éves lány vagy. Nő. Használd ki. 3 éve együtt vagytok? Akkor csak ismered. Ha látsz rá lehetőséget, hogy azért csinálta a videót, hogy azzal majd zsaroljon akkor nagyon súlyos a helyzet. Azonban ha nem akkor valószínűleg nem mentette el tizmillió helyre és talán meg tudnád találni azokat a helyeket ahol meg vannak és letörölnéd. Mielőtt szakítanál vele ezt a videót meg kell semmisíteni nem kérdés. Mert egy szerelmes ember bármire képes.
Beszélt bárkinek erről a videóról, mert ha igen akkor tőle megtudhatnád hátha azt is elmondta, hogy hol van lementve. Minden esetre legyél körmönfont és sunyi. Ha csak a laptopra van viszont elmentve akkor könnyen letörölheted. Egy házban laktok? Ha igen keress át mindent akkor mikor nem látja stickek és dvd-k után. MINDENT. Nézd át őket és ha rajta van töröld le.
Ami a laptopját illeti ha egy felhasználója van akkor könnyű. Azon a felhasználón minden videó formátumú file-t nézz át. Nézd meg a rejtett fileokban is. C user-user ban vagy hasonló helyeken de ilyen esetben kérd ki egy hozzé értő személy véleményét aki ért a gépekhez.
Az esetben ha ez a videó a neten is valamilyen formában rejtve van egy fiokján. Akkor az szívás. Onnan még a Jó Isten se fogja letörölni neked. Sok sikert kívánok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!