Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítsak vagy adjak még esélyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vagy adjak még esélyt?

Figyelt kérdés

Szükségem van objektív nézőpontra. :/

A barátommal távkapcsolatban élek, eddig egyszer találkoztunk. A találkozó előtt 3 hónapig vártam rá, mindig új és új időpontról beszélgetve, hogy eljön hozzám. Igazából semmit sem ígért meg egyszer sem, úgyhogy nem érti, miért rendült meg benne a bizalmam. Mert végül eljött Magyarországra, de akkor sem miattam, hanem mert elintéznivalója volt. :(

Most már arról beszél, hogy ide fog költözni, mert itt jobb esélyei vannak munkát találni (végzős egyetemista). De nem hajlandó nyilatkozni arról, hogy mikor tervezi, de nyárnál előbb biztos nem.

Most megint éljek megint bizonytalanságban? Ha rendesen együtt élnénk, akkor sem viselném el ezt a tulajdonságát. Szerinte ez azért jó, mert nem okoz vele csalódást, szerintem meg csak kényelmes, mert ha nem tűz ki maga elé célt, időpontot, akkor nincs is miért hajtania, és ha számon kérem, nyugodtan szétteheti a kezeit, hogy ő nem ígért semmit. Szerinte túl komoly vagyok, meg a női mivoltom miatt agyalok túl sokat. Szerintem viszont ő egy lusta, döntésképtelen, felelősséget elhárító alak.

Ezen kívül is vannak vele problémáim, de ez a legfőbb. Segítsetek kérlek, várjak még rá? :(

2017. febr. 2. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt pasiként mondom neked,ha igazán kéne egy nő, nem így állnék hozzá. Eddig se kellett volna rá várnod. Volt egy nő akit hasonlóképpen hülyítettem még mikor rosszfiú voltam. Igaz akkor éppen csak két nagyon távol álló város volt a nézőpont kérdése de na... sry
2017. febr. 2. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Mivel kene szakitanod? A kerdesbol sajnos nem derul ki, hogy te barmilyen kapcsolatban is elnel. En is talalkoztam sokakkal egyszer, de remelem nincsenek koztuk olyanok, akik onnantol kezdve abban a hitben elnek, hogy mi kapcsolatban vagyunk.

Es ezt ugy irom neked, hogy 3+ ezer kilometeres tavkapcsolatban elek, es a paromnak ahhoz, hogy vizumot tudjon igenyelni 2-szer kell masik varosba repulnie, meg egy halom szirszart elinteznie, megis megteszi azonnal - mert velem akar lenni. A te allitolagos baratod pesig kb. azt se venne eszre ha tobbet nem irnal neki.

2017. febr. 2. 23:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Igenis a barátom volt. 9 hónapon át napi 3-4 órat beszélgettünk, és ebben az időszakban volt egy hét, amikor végig együtt voltunk sülve-főve, szexszel, mindennel együtt. Úgyhogy nagyon tudja b szni a csőröm, amikor valaki erre azt mondja, hogy ez nem kapcsolat, nincsenek is érzéseid meg hasonlók. Persze, mindezt nem tudhattad, de le akartam írni. Másfelől igazad van, úgyhogy köszönöm. És neked is, #1. :)
2017. febr. 3. 00:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem akartalak megbantani (nekem is tavkapcsolatom van mint irtam, szoval en azt vegkepp nem vagyok ellene), csak arra probaltam ravilagitani, hogy a baratod kb. szarik a fejedre, szoval lehet, hogy neked ez kapcsolat volt, de nekem sokkal inkabb ugy tunik, hogy neki ez 9 honap alatt egy het nemi szex, nemi idotoltes, utana meg nemi unalomuzo cseveges volt, amig nem jon mas "jatekszer", amivel el tudja utni azt az idot.

Ezert nem is ertem, hogy min gondolkozol meg, mibol kene szakitani. Felteszem, minden rosszindulat nelkul, hogy meg nagyon tapasztalatlan vagy, es ez parosul azzal, hogy a tavolsag es a keves szemelyes talalkozas miatt meg inkabb idealizalod ot, igy nem latsz tisztan. Erre probaltam ravilagitani a hasonlatommal, mert ha valamit, akkor azt biztosan tudok, hogy a tavkapcsolathoz iszonyat nagy erofeszitesek kellenek, hogy tenyleg mukodjenek. Mind anyagilag, mind emberileg. Es ha valaki 9 honap alatt konkreten hangyafaroknyi erofeszitest mutatott feled, abban formaban hogy egyszer eljott ide, hat azt maximum abban az esetben tudnam elfogadni, hogyha foallasban Peruban napi ket dollarert petrezselymet szuretel 16 oraban, es se ideje, se penze eljonni hozzad vagy neked hozza.

Hol lakik egyebkent? Mekkora a tavolsag koztetek?

2017. febr. 3. 06:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy kiakadtam. Teljesen igazad van. A szomszédban lakik, az elmúlt félévben be sem kellett járnia egyetemre, a tanulással is végzett már, de el nem menne dolgozni, hogy legyen pénze...
2017. febr. 3. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Hmm... Micsoda ideális partner. Kislány, mitől nem szállt még fel nálad a rózsaszín köd?
2017. febr. 3. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!