Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több esélyt adtam és nem változott meg, szakítsak vele?
Ismét párbajt vív egymással a szív és az agy...
Másfél éve jöttünk össze, egyszer már szakítottunk, mert nagyon sokat veszekedtünk. Ő vissza akarta csinálni egy hónap után, így megint összejöttünk. De 1-2 hét normális együttlét után ott folytatódott ahol abbahagytuk (féltékenység, veszekedés, stb.) Azóta 2x mondtam h legyen vége, de mindig ígérte h minden jó lesz, és többet foglalkozik velem. De nem így lett, sőt egyre rosszabb.
Most ismét elhatároztam magam, de szinte könyörög, h ne, mert szeret és higgyem el, jó lesz. És megint meginogtam.
Nagyjából ez a lényeg. Én lány, 21 ő fiú, 25. :)
Szerintetek mit tegyek? :(
Van egy mondás: azért szeress valakit,ami,és nem azért,ami lehetne. Ha nem tudod így elfogadni,ahogy most van,és boldogtalan vagy vele,akkor nincs értelme húzni.
Ha eldöntötted,hogy legyen vége,akkor legyen is vége. Semmi könyörgés,semmi csábítás- ne adj neki lehetőséget arra,hogy visszapuncsolja magát.
Az én tapasztalatom az,hogy a szeretet önmagában nem elég. Pláne,ha csak szavakban nyilvánul meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!