Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is inkább szakitsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is inkább szakitsak?

Figyelt kérdés
A párom úgy képzelte el a szilvesztert hogy veszekedést provokál amit egy ideig eltürtem de amikor már a sokadik igazságtalanságot és b...+et vágta a fejemhez ,akkor már vissza mondtam neki 1-2 dolgot és befordultam a fal felé így elháritva a további inzultálást,de ezt látva elkezdett hizelegni és szexet kezdeményezni amibe hülye fejjel bele mentem ,durva volt és fájt is. Ezután kezdetem átgondolni a kapcsolatunkat.Jó kis új év kezdés.
2013. jan. 2. 13:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok, magadra vess. Aki korpa közé keveredik...
2013. jan. 2. 13:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Talán csak békülő d.gást akart...

De ha csak veszekedni akar, akkor jobb a szakítás előbb mint utóbb...

2013. jan. 2. 13:30
 3/11 anonim ***** válasza:

Az ilyen kapcsolatnak semmi értelme..hagyd ott

Én elkövettem ugyanezt a hibát amit te tűrtem és tűrtem 3 évig..

Mi lett az eredménye? szakítás plussz még begyűjtöttem egy jó kis pánikbetegséget is hogy csodásabb legyen az élet.

4/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a bkülő szex dolgot akarta kipróbbálni?
 5/11 A kérdező kommentje:
kedves 3-ka én is ezért gondoltam hogy inkább szakitok mert nem akarok a meglévő krónikus betegségeimre még rátetőzni egy pszchiés gondot mert olyat én is átéltem már édesanyám halálakor,nem tudtam feldolgozni és zártsági fóbiám lett.Az ellenségemnek se kívánom!
2013. jan. 2. 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Ez esetben tényleg a szakítás a legjobb megoldás

Az ilyesmi hosszabb távú gondokat is eredémyez. A mostani páromnak hónapokat kellett várnia míg teljesen meg tudtam bízni benne, és nem féltem tőle hogy ő is veszekedni meg bántani fog..Szörnyű élmény volt

2013. jan. 2. 13:44
 7/11 A kérdező kommentje:
1-ke sose tudhatod hogy nem fogsz-e te is akaratodtól függetlenül egyszer hasonló helyzetbe kerülni.
2013. jan. 2. 13:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez mi, hogy a "párom úgy képzelte el a szilvesztert, hogy veszekedést provokál"? :D :D

Ilyen a világon nincs. Max. te is ludas vagy valamiben.

2013. jan. 2. 16:08
 9/11 A kérdező kommentje:
8-ka,nem vagyok ludas semmiben ha csak abba nem hogy ilyen pasit fogtam ki.Sokáig eltűrtem a kötöszködéseit,sértegetéseit,soha nem szóltam be neki káromkodással.Soha nem mondta nekem senki hogy b...+ mert én is tisztelettel beszéltem másokkal,de ezt neki se tűröm el és meg is mondtam neki hogy az én toleranciámnak is van egy határa és ezzel be is fejeztük a kapcsoltunkat. Még valami,szerettem volna jól érezni magam szilveszterkor de ő jól elszúrta,különben soha nem lehetet vele egy jót nevetni,az is idegesitette ha egy vígjátékon elkezdtem nevetni.A depije már kezdett rám is átragadni.Te meg örülj neki hogy még nem jöttél össze ilyen társsal.
2013. jan. 2. 16:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát jaja, akkor szakíts vele! Ha ilyeneket írsz erről a kapcsolatból, akkor ebből házasság és holtig való szerelem úgy sem lesz :) Nekem ilyen párom soha nem lesz, mert a mostanival nagyon jól megvagyunk :)
2013. jan. 2. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!