Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is inkább szakitsak?
Figyelt kérdés
A párom úgy képzelte el a szilvesztert hogy veszekedést provokál amit egy ideig eltürtem de amikor már a sokadik igazságtalanságot és b...+et vágta a fejemhez ,akkor már vissza mondtam neki 1-2 dolgot és befordultam a fal felé így elháritva a további inzultálást,de ezt látva elkezdett hizelegni és szexet kezdeményezni amibe hülye fejjel bele mentem ,durva volt és fájt is. Ezután kezdetem átgondolni a kapcsolatunkat.Jó kis új év kezdés.2013. jan. 2. 13:24
11/11 A kérdező kommentje:
10-ke.azért van ez az oldal hogy mindenki leirhassa a tapasztalatait,véleményét bármilyen témában és esetleg szivesen fogad hasznos tanácsokat másoktól.A te, leirásokhoz való hozzá állásod csak irritáló lehet nem csak nekem másnak is,akkor jobb ha nem írsz semmit.
2013. jan. 3. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!