Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak a párommal? 5 éve vagyunk együtt és 2 éve lakunk együtt.
Egy ideje nincs meg köztunk az összhang, semmilyen értelemben sem. Mint mondtam, két éve élunk együtt a szüleinél, én az ország tulsó feléről költöztem ide. Én rájöttem, hogy még nincs szükségem erre, tudom ez szr duma, 18 évesen jöttunk össze, most vagyunk 24 évesek. Én tulajdonképpen nem éltem meg azt amit kellett volna, ő igen és ő arra vár, utalgat, hogy el is jegyezhetném végre, mert ideje lenne. Igazábol azzal se vagyok tisztában, hogy mihez akarok kezdeni az életemmel, így elég inkorrekt vagyok hogy én meg itt stoppolom, pedig normál esetbe simán azt mondanám hogy ennyi idő után jöhetne az eljegyzes... Tudom, hogy az egyenes út a legrövidebb de ez a kapcsolat már annyira "komplikált" hogy nem lehet egy szimpla szakitással véget vetni..
Ezalatt a közös anyagi javakat értem, közös lakástakarék, hasonlók.
Mit tegyek? Köszönöm, hogy elolvastad!
Sajnos ez ilyen. Kijon rajtad h nem elted ki magad. Tombolsz egy ideig aztan rajossz h o volt a tokely. Addig meg mar mas huz az ujjara gyurut.
De ez az allapot se jo.
Konolyan sajnallak
Pontosan tudom, hogy Ő az, csak korán érkezett.
De hogy is van a mondás? Az életbe azt nem azt bánod, amit megrettél, hanem amit nem!
Kb ezt érzem! Kimaradtak a haverokkal a közös bulizások, nyaralások, hasonlók. Manapság meg már kb havonta beszélek egyel...
Hasonloan mint te, enis koran ugrottam egy tartos kapcsolatba (15 evesen es 6 evig tartott). A szakitas fajdalmas volt, de hasonlo okok miatt megis megtettem. Sok csalodas es fajdalom aran megtanultam egy s mast az eletrol, (mert azert a szingliseg es par kereses nem csak moka Es kacagas) de osszesegeben azt mondom megerte. Egyreszt nincs bennem tobbe az az erzes hogy kimaradok vmibol, tehat elegem lett egyszeruen a bulizgatasbol, masreszt sokkal tapasztaltabb lettem parkapcsolat terén és önmagam is jobban megismertem.
Az elso szerelmemmel sokaig joban voltam es akkor nyugodtam meg igazan amikor ő is talalt valakit. Nagyon bantott hogy miattam szenvedett, de szerintem ma mar ő is belátta jobb volt így. :)
31N
Most a kapcsolatoddal van bajod, vagy csak azzal, hogy nem fetrengtél eleget a saját hányásodban ? Csak azért kérdem, mert nem mindegy. Ha csak a buli hiányzik akkor segítek. Minden nő ugyan olyan meleg és ugyan úgy szorít, az epe is ugyan olyan keserű, mindegy mi hozza felszínre. Ahogy mondták előttem is, így is el tudtok menni mulatni/nyaralni.
30/f
Szünet, ugyan már, ne mondj hlyeségeket szegény srácnak.
Egyébként, kérdező, döntsd el. Ha csak bulizhatnékod van, azt teheted kapcsolatban is (persze a lányok kivételével), ha csajozhatnékod, akkor szakíts, és jó puncivadászatot... egyébként a 3-4.-nél rájössz, hogy áh, ez szar, kb. nem ad semmit, csak akkor a mostani barátnődet elfelejtheted.
Válassz, mi a fontosabb a farkad, vagy a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!