Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2,5 éve vagyok együtt a párommal, a kapcsolatunk sosem volt zökkenőmentes, most viszont olyan ponton vagyok, hogy nem tudom eldönteni, hogy szakítsak vagy se?
Várt Rád 2.5 évet, amíg tanultál, és nem tudtál belevágni egy igazi nagybetűs kapcsolatba, ahol összeköltöztök, és közösen éltek. Most szeretne 2.5 év után előre lépni (nem biztos, hogy rögtön gyereket), szeretne együtt élni veled, látni, hogy működne e úgy is a kapcsolat, Te meg félsz feladni a függetlenséged?
Nos, ha megléped lehet, hogy elszúrjátok, és szétmentek. Ha nem léped meg, akkor biztos, hogy elszúrod, és szétmentek.
Ha már most ilyen gondok vannak, akkor mi lesz később?
"szerinte ha én nem lennék, élete végéig egyedül maradna, és félek, hogy velem sem lenne más a helyzet" - ez egy ordenáré nagy baromság. Magához láncol téged azzal, hogy ilyen naív vagy.
#2-es:
Nem várt rám, míg tanultam, ugyanúgy dolgoztam mellette. Ezt a hozzászólást nem érzem fairnek. Nem a "függetlenségem" akarom feladni, hanem egyikünk életét se akarom elrontani. Jelenleg az én állásom stabil, az övé megszűnik a nyáron, mégis azt szeretné, ha én lépnék. Itt szerintem nem az én függetlenségem feladásáról van szó. :(
Ok, az elején nem írtad le az összes körülményt. Szerintem akkor is mihamarább meg kellene hoznod a döntést, hogy a kapcsolatod előre vagy hátra mozgatod, a férfi már nem olyan fiatal, hogy éveket várjon arra, hogy döntést hozol.
Vagy költözz össze vele, és próbáld meg másik szintre emelni a kapcsolatot (aminek persze még lehet szakítás a vége ugyanúgy), vagy szakíts vele, ha úgy érzed, hogy ez már nem megy előre, sok a vita, nincs jövőtök, ezzel sincs semmi gond, megadod mindkettőtöknek az újrakezdés lehetőségét. A legrosszabb amit tehetsz szerintem, hogy hezitálsz hónapokon, akár éveken át, félve attól is, hogy előre menj attól is, hogy hátra lépj.
(#2-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!