Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már vettem a barátnőmnek ajándékot karácsonyra, akkor ne ma szakítsak vele?
Szombat az kerek egy hete volt. Lett volna rá időd.
De ha csak az ajándékot sajnálod, akkor odaadhatod neki a szakítás közben is. "Tessék, ezt neked vettem, de igazából már nem szeretlek és szakítani akarok."
4-es dehogy van neked barátod.
Kérdező: egyszerű, add oda a másiknak ha olyan.
Különösebben az 5öst én se értem.
Kérdező a làny mennyire karácsony màniàs?
Biztos érdemes a másik lányért elhagyni a mostanit? Voltam ilyen helyzetben (fősulin mindennap találkoztunk nyàron nem tudtunk szét mentünk jött egy másik lány de csak múló fellàngolás volt) szóval tudom. Na de ha elhatároztad magad akkor el.
Nem irigyellek! Szitu: ott àlltok egymással szemben náluk vagy nálatok a fa előtt odaadod az ajándékot, ő elolvad, nyakadba ugrik, legalàbb 5ször elhangzik, hogy szeretlek! Te némàn állsz agyalsz mond ki hogy te is vagy ne hazudj. Megkapod az ajàndékod jön a bűntudat , hogy nem érdemled meg....
Én eltünnék pár napra családi ügyekre hivatkozva és kb 3-4nap múlva szakìtanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!