Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátnőmnek karácsonyra? Tudom, hogy már egymilliószor feltették ezt a kérdést de na!
Ha ilyen karakter, akkor csinálj egy bevásárlást, felvágott, WC papír, kenyér, stb, vedd meg a legolcsóbb szatyrot (jó lesz szemetesnek), és ennyi. Olcsón is kijössz, meg hasznosat is veszel.
Amúgy meg, mi a szakmája?
Én egy jó könyvet adnék neki. Ajánlom a "Halál kémiája" címû könyvet Simon Beckett-tõl ha a krimit szereti. Ha Pedig romantikus kalandregény párti akkor Heather Graham könyvei közzül bármelyiket ( személyes kedvenc: Elcsábítva)
Ha komolyabb regényt olvasna akkor Pedig az "Àrtatlanságom bûnei" Pamela Taylortol.
Esetleg valami olyat amire szüksége van, bõrönd új kesztyû Stb. Én is úgy gondolkozok mint a barátnõd szóval ezekkel nem lõsz mellé szerintem.
Ha nagyon nem akarja hogy költs készíts egy finom vacsit és nézzetek valami karisat ( Love Actually)
Én is valami közös programot vennék, esetleg olyan, amiről hallottam, hogy kell neki. Ez lehet akár egy termosz is (tényleg az nekem is nagyon kéne).
Attól romantikus egy ajándék, hogy személyre szabott, nem attól, hogy drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!